Customer support: sales@hardgamer.bg +359883378156
Bulgarian

Моите покупки

0 продукт/а - 0,00 лв.
Вашата кошница е празна!

Бъди социален

sideblock
Покажи :
Сортиране по :
На база ( 1)  Коментара
49,00 лв.
CM Storm Xornet е оптична, олекотена мишка на топ гейминг периферията на Cooler Master Storm, която набира все повече фенове. Мишката притежава оптичен сензор Avago 3050, който отговаря за нужната ..
79,00 лв.
Alcor е оптична геймърска мишка от серията за гейминг на CoolerMaster Storm. Това което я отличава от повечето модели този ценови клас е оптичният й сензор - Avago 3090 сензор за ..
69,00 лв.
Ceres-300 е един от онези редки продукти на бюджетни цени, при които ти идва като от воле, че всъщност е доста дяволски добър. Дизайнът на слушалките е фантазия и ще ти осигури така необходимия комфор..
79,00 лв.
CM Storm Ceres-400 е оборудван с 40 милиметрови говорители, които дават наистина конкурентна производителност и притежават шумопотискащ микрофон за ясна комуникация през тежки онла..
139,00 лв.
CM Storm Ceres-500 са универсалното решение за геймъри почитатели на конзолни игри и на компютърните такива. Тук се досещаш, че ако си истински геймър - играеш и на двете и тези слушалки са ч..
SOLD OUT CM Storm Devastator Combo Red ! геймърски комплект клавиатура с мишка
На база ( 1)  Коментара
75,00 лв.
CM Storm Devastator RED е новото червено попълнение CoolerMaster Storm серията, като е един от най-добрите геймърски комплекти, като съотношение цена / качество!  Модела е пълен ..
SOLD OUT CM Storm Devastator Combo геймърски комплект клавиатура с мишка
75,00 лв.
CM Storm Devastator е базовия сет на CoolerMaster Storm серията, като всъщност е един от най-добрите геймърски комплекти, като съотношение цена / качество!  След години..
SOLD OUT CM Storm Devastator Mouse оптична геймърска мишка
29,90 лв.
CM Storm Devastator Mouse е оптична геймърска мишка, от базовия клас на CoolerMaster Storm серията. След годините на много успешни продукти за PC, и по специално захранвания, охладители и ..
99,00 лв.
Havoc е ММО ориентирана лазерна мишка на CoolerMaster Storm, създадена за прецизна игра. С лазерния сензор Avago 9800  разполагаш с невероятни скорости до 8200! On-The-Fly Tuning режимът позв..
104,00 лв.
Mizar е още една перла в короната на CM Storm. Високоскоростния й лазерен сензор, с време за реакция от 1ms, носи сигурност и бързина на  движенията ти. С DPI до 8200, това е не кой да е, а и..
SOLD OUT CM Storm Octane комплект клавиатура и мишка за игри с LED
99,00 лв.
7 РАЗЛИЧНИ ЦВЯТА НА LED ОСВЕТЛЕНИЕТО Сменяй лесно цветовите възможности на мишката и клавиатура..
69,00 лв.
CM Storm Pitch In-Ear е ново попълнение на CM Storm в сегмента на слушалките и абсолютен хит при in-ear слушалките. Направени да задоволят изискванията и на най-запаления геймър и м..
159,00 лв.
CM Storm PULSE-R са представителя на качествената Алуминиева серия на Cooler Master. От екипа на CM Storm са се справили блестящо (хаха) и този път, като освен страхотната визия и разбира се - ка..
SOLD OUT CM Storm Quick Fire TK Blue механична клавиатура с Cherry MX сини суичове
189,00 лв.
CM Storm Quick Fire TK Blue, също както и Quick Fire TK Brown суич  и             е сериозна геймърска клавиатура, ползваща Cherry MX суичове, ко..
189,00 лв.
CM Storm Quick Fire TK Brown, също както и Quick Fire XT Brown суич е изключително тиха, тъй като използва Cherry MX Brown суичове, които са известни сред познавачите, освен като много&..
SOLD OUT CM Storm Quick Fire TK Stealth механична клавиатура с Cherry MX Brown
178,00 лв.
Както се изразяват колегите от Bit-Teh.net - отдавна отминаха дните, в които деляхме клавиатурите на механични и не-механични (с мембрана). Сега вече имаме толкова видове механични клавиату..
SOLD OUT CM Storm Quick Fire XT Blue геймърска и професионална клавиатура
169,00 лв.
Quick Fire XT Blue switch е механична геймърска клавиатура на CoolerMaster Storm, но и подходящ аксесоар, за всеки професионалист, който има много работа на клавиатурата! Тъй като го..
SOLD OUT CM Storm Quick Fire XT Brown геймърска клавиатура
На база ( 1)  Коментара
169,00 лв.
Quick Fire XT Brown суич е механична геймърска клавиатура на CoolerMaster Storm, и е един от най-яките геймърски аксесоари! С големия си успех през годините с продукти за P..
SOLD OUT CM Storm RESONAR - слушалки за геймъри - тапички
88,80 лв.
CM Storm RESONAR  е черешката на тортата при in-ear слушалките, създадени специално за запаления геймър и меломанияк, който изисква изключително качество на звука. Независимо дали играеш ..
239,00 лв.
Нека ти представим страхотните слушалки модел Sirus 5.1 на CM Storm. Прочитайки всички екстри, които предлагат, ще се убедиш, че именно тези слушалки са периферията, на която ще се наслаждаваш до дъно..
169,00 лв.
На твоето внимание е CM Storm Sirus C - основоположникът в 2.2 каналното аудио при гейминг периферията. Този аудио-звяр разполага с по два отделни големи говорителя във всяка слуашлка, които покр..
35,00 лв.
Cooler Master Storm Speed-RX падовете са разработеи специално за оптичен сензор на мишки геймърски клас, но работят чудесно и в комбинация с лазерните сензори от високия клас. Всичк..
23,00 лв.
Cooler Master Storm Speed-RX падовете са разработеи специално за оптичен сензор на мишки геймърски клас, но работят чудесно и в комбинация с лазерните сензори от високия клас. Всичк..
19,00 лв.
Cooler Master Storm Speed-RX падовете са разработеи специално за оптичен сензор на мишки геймърски клас, но работят чудесно и в комбинация с лазерните сензори от високия клас. Всички па..
SOLD OUT CM Storm Stryker - железна и стилна геймърска кутия
319,00 лв.
CM Storm Stryker Full Tower бялата геймърска кутия вече и в HardGamer CM Storm Stryker е по-новото отроче на Cooler Master - ново шаси за компютър, но отново за истински ентусиазти. Stryker из..
99,90 лв.
CM Storm Suppressor е вече тук! Напук на всички, от CM Storm продължават да ни изненадват с нови интересни продукти! Тенденциите при геймърските продукти и периферия конкретно за клавиатурите, беше..
SOLD OUT CM Storm Trooper - истинска геймърска кутия
309,00 лв.
CM Storm Trooper Full Tower геймърска кутия вече и в HardGamer Trooper представя апогея на full tower кутиите, като тя е специално направена от инжинерите на CM Storm да бъде точно това, от което и..
HARDGAMER.BG ВСИЧКИ ПРАВА ЗА ПАЗЕНИ! Използването на материали и текстове от сайта, включително копирането и преправянето им е забранено по силата на ЗАПСП и ЗАД на ЗАПСП.
"