Customer support: sales@hardgamer.bg +359883378156
Bulgarian

Моите покупки

0 продукт/а - 0,00 лв.
Вашата кошница е празна!

Бъди социален

sideblock
Покажи :
Сортиране по :
SOLD OUT Hama Fire Fighter - големите стерео слушалки за геймъри
49,00 лв.
Hama Fire Fighter са от по-новата серия геймърски слушалки със стерео микрофон на Hama. Новият модел слушалки е с различна визуална концепция, спрямо xPlode серията, където моделите бяха отн..
SOLD OUT Hama Fire Starter - огнени стерео слушалки
34,99 лв.
Hama Fire Starter са новите стерео слушалки с микрофон на Hama. Новият модел геймърски слушалки се отличава с рязка промяна във визията, спрямо xPlode серията, където концепцията беше за кръгли наушни..
SOLD OUT Hama Mirano безшумна безжична лазерна мишка
39,00 лв.
Hama Mirano е мишка, с която работиш без да вдигаш шум при кликане! Да, има и такива! Ляв и десен клик на мишката не издават звук, когато ги натискаш. Идеално за работа/игра през нощта, когато някой с..
34,95 лв.
HAMA uRage Essential Gamepad Wireless е добър и много изгоден безжичен джойстик. Има вградена двуточкова вибрация, осигурена от два отделни мотора. Моделът е здрав и удобен, а долната му стр..
18,00 лв.
HAMA uRage Essential Gamepad е чудесен и много изгоден гейм пад, който е идеален за всекидневна употреба. От него всеки ще остане доволен (включително бюджета ти). Здравината му и ценовия ди..
35,00 лв.
Hama uRage Evo е лазерната мишка на серията!       uRage е разработка на немците от Hama, в отговор на разрастващият се интерес за геймърски аксесоари и пе..
SOLD OUT Hama uRage Exodus 2 геймърска клавиатура
36,00 лв.
Exodus2 е новият модел геймърска клавиатура на Hama uRage. Наследникът на успешния Exodus идва със същата функционалност, но подобрена визия - Exodus2 е с по-агресивни форми и лини..
37,00 лв.
Hama Urage Ice Dragon е лазерна геймърска мишка, топмодел на серията Hama uRage uRage е разработка на немците от Hama, в отговор на разрастващият се интерес за геймърски аксесоар..
SOLD OUT Hama uRage Illuminated - осветена геймърска мишка
34,00 лв.
Hama uRage Illuminated от новите модели на серията! uRage е разработка на немците от Hama, в отговор на разрастващият се интерес за геймърски аксесоари и периферия в световен мащаб. ..
SOLD OUT Hama uRage Illuminated геймърска USB клавиатура
49,00 лв.
Hama uRage Illuminated Keyboard е перфектен съюзник за FPS, RTS, RPG и MMO играчите. Дава ти изключителна бързина, за която помага и поставката за дланите, която  предотвратява излишното натоварв..
35,00 лв.
Hama uRage Lethality е не само геймърска клавиатура, а идеален партньор във всички жанрове. Без значение дали любимци ти са FPS, RTS, RPG и MMO игрите, с този модел ще имаш максимален комфорт, пер..
19,90 лв.
Hama uRage подложките за мишки са идеално пригодени за различните типове играчи - в зависимост от това, дали си свикнал с ниски скорости (ниска чувствителност) или високи скорости (висока чувствително..
58,00 лв.
Hama uRage Reaper 3090 e последно поколение мишка на серията. uRage е разработка на немците от Hama, в отговор на разрастващият се интерес за геймърски аксесоари и периферия в с..
SOLD OUT Hama Urage Xplode - слушалки за геймъри с микрофон
35,00 лв.
В лицето на Hama Urage Xplode ще откриеш солидни характеристики на достъпна цена. Слушалките  притежават удобни наушници с мека кожена възглавничка. А отвъншната страна металните части са от висо..
25,00 лв.
  Essential от серията xPlode на Hama uRage са слушалки с микрофон, които предлагат максимален конфорт по време на игра и разговори, разчитайки на меките наушници. Дизайнът им е олекотен, ..
SOLD OUT Hama Urage Xplode Evo - черни стерео слушалки
40,00 лв.
Evo са олекотени слушалки от серията xPlode. Направени са от олекотени алуминиеви материали, специално за запалени геймъри, който не свалят слушалките от главите си! Освен лекото тегло, в тяхно ли..
SOLD OUT Hama Urage Xplode Evo white - стерео слушалки в бял цвят
48,00 лв.
Evo white са аналогичният модел Evo black и носят също така привлекателни характеристики! Но нека и сам се убедиш в това: те също са олекотени и имат алуминиеви части, които правят играт..
SOLD OUT Hama uRage оптична геймърска мишка
26,90 лв.
Hama uRage е базовият модел геймърска оптична мишка с кабелно свързване. uRage е разработка на немците от Hama, в отговор на разрастващият се интерес за геймърски аксесоари и периферия в ..
69,00 лв.
Hama Uzzano е универсална клавиатура от домашната серия на Hama. Всъщност, това не е геймърска клавиатура, не и в онзи смисъл, който всички търсим, когато посетим HardGamer. Защото това..
HARDGAMER.BG ВСИЧКИ ПРАВА ЗА ПАЗЕНИ! Използването на материали и текстове от сайта, включително копирането и преправянето им е забранено по силата на ЗАПСП и ЗАД на ЗАПСП.
"