Customer support: sales@hardgamer.bg +359883378156
Bulgarian

Моите покупки

0 продукт/а - 0,00 лв.
Вашата кошница е празна!

Бъди социален

sideblock
Сравни
Покажи :
Сортиране по :
37,00 лв.
Класически черен текстилен пад за мишка За разлика от други падове TAITO е изработен от първокласен текстил и 100% чиста гума. Подложката гарантира уникално приплъзване и по двете оси, като осигрява о..
20,80 лв.
Направен от висококачествен плат и гумена основа, текстилният пад SteelSeries QcK е идеалната подложка за мишка за всеки геймър.    - Изработен от специален здрав текстил    &n..
SOLD OUT Геймърски пад за мишка SteelSeries QcK mass
27,40 лв.
Геймърски пад за мишка SteelSeries QcK mass SteelSeries QcK Mass e перфектно решение за геймърите - фенове на текстилните падове. Подложката е направена от висококачествен плат и гумена основа, а..
SOLD OUT Геймърски пад за мишка SteelSeries QcK mini
17,20 лв.
Направен от висококачествен плат и гумена основа, текстилният пад SteelSeries QcK mini е идеалната подложка за мишка за всеки геймър. Изработен от специален здрав текстил     - Спец..
SOLD OUT Геймърски пад за мишка SteelSeries QcK Warlords of Draenor Edition
34,00 лв.
Един от най-популярните падове на SteelSeries за дома или офиса. Вече и със специална World Of Warcraft версия. Съвместим с оптични и лазерни мишки  Текстилен пад с гумирана основа Размер..
77,00 лв.
Подложката SteelSeries QCK XXL е изработена от висококачествен текстилен материал и гумена основа.  - Подходяща за oптични, както и лазерни мишки - Максимална прецизност - Изработен от висок..

Сделки на деня!

HARDGAMER.BG ВСИЧКИ ПРАВА ЗА ПАЗЕНИ! Използването на материали и текстове от сайта, включително копирането и преправянето им е забранено по силата на ЗАПСП и ЗАД на ЗАПСП.
"