Customer support: sales@hardgamer.bg +359883378156
Bulgarian

Моите покупки

0 продукт/а - 0,00 лв.
Вашата кошница е празна!
Повече за Bloody

Bloody серията е геймърска периферия проектирана от тайванците A4Tech, които имат двайсет и пет години опит в проектирането и производството на мишки, като със силата на фирмата и девет години научни разработки се ражда първата "Multi-Core Gun3" геймърска мишка. 

Bloody Gun3 - The Multi-Core дизайна има 6 революционни нововъведения с три режима на стрелба, с които гарантира на геймърите да спечелят играта лесно. 

Bloody гейминг мишките са най-точните мишки за стрелба в света с потискане авто-откат и концентрирана траектория, която предполага и безпрецедентно високия процент хедшоти. В допълнение, също така предлага софтуерни, така и хардуерни двойна корекции траектория.

Bloody геймърски мишки е от най-високото технологично ниво, създаващо произведения на изкуството, подобрява мъките на използващите оръжия нисък клас, за да се конкурират с най-добрe оборудвана опоненти.

Bloody Category Teaser - момиче войник с кърваво лого

Bloody серията за истински геймъри!


Това е секцията с топ-продуктите за гейминг на A4Tech - от известната Bloody серия. 

Свали допълнителен софтуер за Bloody периферията от тук Bloody софтуер - официална страница


Сравни
Покажи :
Сортиране по :
SOLD OUT A4Tech Bloody B-071 пад за мишка за игри - Offense
19,00 лв.
A4Tech Bloody B-071 Offense е текстилена геймърска подложка за мишка. Това, което я различава от конкурентите й е финото силиконово | гумирано покритие, осигуряващо максимална чувствите..
SOLD OUT A4Tech Bloody B-081 пад за мишка за игри - Defense
19,00 лв.
A4Tech Bloody B-081 Defense е текстилена геймърска подложка за мишка, с грапава, зърнеста повърхност. По подобие на Bloody B-071 Offense, тя се различава от конкурентите си с повиш..
HARDGAMER.BG ВСИЧКИ ПРАВА ЗА ПАЗЕНИ! Използването на материали и текстове от сайта, включително копирането и преправянето им е забранено по силата на ЗАПСП и ЗАД на ЗАПСП.
"