Customer support: sales@hardgamer.bg +359883378156
Bulgarian

Моите покупки

0 продукт/а - 0,00 лв.
Вашата кошница е празна!

Бъди социален

sideblock

Tt eSPORTS геймърска серия с аксесоари за истински геймъри - на ThermalTake

Сравни
Покажи :
Сортиране по :
82,00 лв.
Black e лазерна мишка от серията ThermalTake eSPORTS с мощен лазерен сензор на Philips 4000 DPI, който ти дава оптимална прецизност и точност. Енджина на този мишка дава еднакви резултати ..
109,00 лв.
Black Element е мишка, чиито характеристики опредлено ще ти харесат! Като за начало, как ти звучи 6500 DPI? Не всяка геймърска мишка може да се похвали толкова висока чувствителност, и разбира се, н..
199,00 лв.
Tt eSPORTS BMW Level 10 M white е мишка, която определено прави впечатление, дори само с неповторимия си дизайн. Четейки BMW си мислиш за колата, нали? И не си сгрешил да направиш точно тази..
SOLD OUT Tt eSPORTS Ryujin - Оптична геймърска мишка
25,00 лв.
Ryujin на Tt eSPORTS е оптична мишка, която поради подходящия й дизайн, можеш да използваш и с лява, и с дясна ръка. Мишката е семпла и удобна, в черен цвят. Има гумирана основа, която предпазва от пр..
129,00 лв.
Mишката VOLOS на  Tt eSPORTS е още една перла в короната на Tt eSPORTS и определено ще надмине очакванията ти! Притежава завидната чувствителност на сензора от 8200 DPI ! Смяната на нивата става ..

Сделки на деня!

HARDGAMER.BG ВСИЧКИ ПРАВА ЗА ПАЗЕНИ! Използването на материали и текстове от сайта, включително копирането и преправянето им е забранено по силата на ЗАПСП и ЗАД на ЗАПСП.
"