Customer support: sales@hardgamer.bg +359883378156
Bulgarian

Моите покупки

0 продукт/а - 0,00 лв.
Вашата кошница е празна!

SteelSeries

Бъди социален

sideblock

В тази секция ще намериш клавиатури и комплекти на една от топ марките в гейминга - SteelSeries. 

Геймърските аксесоари и периферия на SteelSeries са признати световно, за едни от най-качествените артикули за игра изобщо.
Марката SteelSeries е открита през дълечната 2001 година в Дания, от г-н Джейкъб Уолф-Питърсън, с идеята да създаде високо-качествена и конкурентна геймърска периферия, която по онова време не е съществувала. Първия артикул, сътворен от SteelSeries е подложка за мишка, наречена IceMat - специална подложка, при която не се събира прах и друга мръсотия по топчето и валовете на тогавашните мишки с топче :) С една дума - сътворили са шедьовър!

SteelSeries - най-качествена периферия за игри

Оригиналното име на компанията Soft Trading, името SteelSeries идва едва през 2007 година. Името на компанията идва от създадените от нея под брандове за подложки за мишки - IceMat и SteelPad. Ето и някои от другите постижения на марката:

- през 2005 година SteelSeries създавата първите в света пълноразмерни слушалки (покриващи напълно ухото и изолиращи външните шумове), които освен това са и първите геймърски слушалки с ретрактъбъл микрофон (който може да бъде оттеглен или регулиран).

- през 2007 навлизат в бизнеса с мишките, с първите си модели Ikari Optical и Ikari Laser Gaming Mice.

- през 2008 SteelSeries придобиват Ideazon, северно-американски разработчик и производител на геймърски аксесоари и периферия, с което си помогват да стартират категорията клавиатури.

- през 2012 SteelSeries започват партньорство с големите компании Catterton Partners от САЩ и ClearVue Partners от Китай, с което придобиват допълнително активи.

- през 2014 SteelSeries произвеждат и проектират първия в света безжичен геймърски контролер за Apple iOS базирани устройства - т.н. Stratus.

Разгледай допълнително информация за SteelSeries тук:  SteelSeries - официална страница


Всичко това, качествена периферия SteelSeries, на страхотни цени при нас в HardGamer.BG - най-ниските цени са при нас! Ако някоя цена е по-висока в друг магазин - ние ще Ви дадем стогата на същата! С Безплатна доставка! Пазарувай евтино, изгодно и лесно в HardGamer.bg

Сравни
Покажи :
Сортиране по :
137,00 лв.
Поведи нападението директно към вражеският Nexus заедно с най-новото специално издание на Steelseries - Sensei Heroes of the Storm. Уникална красота!  - Интерфейс: USB - За лява и дясна ръка ..
SOLD OUT Геймърска мишка SteelSeries Kinzu v3 White
86,00 лв.
Kinzu е достатъчно популярно име за всеки, които е чувал за марката SteelSeries. Моделът предоставя точно това, от което имате най-много нужда и нищо, ама нищо излишно. Брой бутони: 4 Интерфейс: U..
77,00 лв.
SteelSeries Rival 100 Black е геймърска мишка, която се отличава с нов за компанията дизайн и захват, подсветка в 16.8 милиона цвята, 6 програмируеми бутона и ниско време за реакция.   - ..
137,00 лв.
Страхотни харектеристики и подобрен ергономичен захват в допълнение с множеството опции за персоналиация са обединени в новата SteelSeries Rival 300 Black. Гумирани части за по-стабилено хващане и пре..
SOLD OUT Геймърска мишка SteelSeries Rival 300 CS:GO Fade
157,00 лв.
SteelSeries Rival 300 CS:GO Fade обединява в себе си отлични харектеристики и подобрен ергономичен захват в допълнение с множеството опции за персоналиация. Гумирани части за по-стабилно захващане и п..
137,00 лв.
Страхотни харектеристики и подобрен ергономичен захват в допълнение с множеството опции за персоналиация са обединени в новата SteelSeries Rival 300 Silver. Гумирани части за по-стабилено хващане и пр..

Сделки на деня!

HARDGAMER.BG ВСИЧКИ ПРАВА ЗА ПАЗЕНИ! Използването на материали и текстове от сайта, включително копирането и преправянето им е забранено по силата на ЗАПСП и ЗАД на ЗАПСП.
"