Customer support: sales@hardgamer.bg +359883378156
Bulgarian

Моите покупки

0 продукт/а - 0,00 лв.
Вашата кошница е празна!

Hama uRage клавиатури за геймъри

Бъди социален

sideblock

Hama's new uRage - геймърска периферия, клавиатури.

Hama's new uRage gaming series.


В тази секция сме сложили сравнително новата серия на Hama - uRage. 

С агресивния подход на Hama и още по-агресивните цени, марката бързо се налага на пазара и заема своето място сред лидерите, като Razer, Bloody, Logitech, SteelSeries и др.

Разгледай допълнително информация за Hama uRage тук:  HAMA URAGE - официална страница


Сравни
Покажи :
Сортиране по :
SOLD OUT Hama uRage Exodus 2 геймърска клавиатура
36,00 лв.
Exodus2 е новият модел геймърска клавиатура на Hama uRage. Наследникът на успешния Exodus идва със същата функционалност, но подобрена визия - Exodus2 е с по-агресивни форми и лини..
SOLD OUT Hama uRage Illuminated геймърска USB клавиатура
49,00 лв.
Hama uRage Illuminated Keyboard е перфектен съюзник за FPS, RTS, RPG и MMO играчите. Дава ти изключителна бързина, за която помага и поставката за дланите, която  предотвратява излишното натоварв..
35,00 лв.
Hama uRage Lethality е не само геймърска клавиатура, а идеален партньор във всички жанрове. Без значение дали любимци ти са FPS, RTS, RPG и MMO игрите, с този модел ще имаш максимален комфорт, пер..
69,00 лв.
Hama Uzzano е универсална клавиатура от домашната серия на Hama. Всъщност, това не е геймърска клавиатура, не и в онзи смисъл, който всички търсим, когато посетим HardGamer. Защото това..

Сделки на деня!

HARDGAMER.BG ВСИЧКИ ПРАВА ЗА ПАЗЕНИ! Използването на материали и текстове от сайта, включително копирането и преправянето им е забранено по силата на ЗАПСП и ЗАД на ЗАПСП.
"