Customer support: sales@hardgamer.bg +359883378156
Bulgarian

Моите покупки

0 продукт/а - 0,00 лв.
Вашата кошница е празна!
Повече за Bloody

Bloody серията е геймърска периферия проектирана от тайванците A4Tech, които имат двайсет и пет години опит в проектирането и производството на мишки, като със силата на фирмата и девет години научни разработки се ражда първата "Multi-Core Gun3" геймърска мишка. 

Bloody Gun3 - The Multi-Core дизайна има 6 революционни нововъведения с три режима на стрелба, с които гарантира на геймърите да спечелят играта лесно. 

Bloody гейминг мишките са най-точните мишки за стрелба в света с потискане авто-откат и концентрирана траектория, която предполага и безпрецедентно високия процент хедшоти. В допълнение, също така предлага софтуерни, така и хардуерни двойна корекции траектория.

Bloody геймърски мишки е от най-високото технологично ниво, създаващо произведения на изкуството, подобрява мъките на използващите оръжия нисък клас, за да се конкурират с най-добрe оборудвана опоненти.

Bloody Category Teaser - момиче войник с кърваво лого

Bloody серията за истински геймъри!


Това е секцията с топ-продуктите за гейминг на A4Tech - от известната Bloody серия. 

Свали допълнителен софтуер за Bloody периферията от тук Bloody софтуер - официална страница


Сравни
Покажи :
Сортиране по :
69,00 лв.
A4Tech Bloody B120 е геймърска клавиатура със светодиодна (LED) подсветка и механично усещане на клавишите! Bloody, дъщерната фирма на A4tech, е създадена специално за геймърите и тех..
79,00 лв.
Bloody B314 е мембранна клавиатура с подсветка генерираща над 16 милиона цвята. Тя е снабдена с последната технология на Bloody - LK, която я превръща в "най-бързата" клавиатура в света! При..
169,00 лв.
Bloody B540 - това е клавиатура от висок клас, съчетаваща супер функционалност и красив дизайн! Bloody, дъщерната фирма на A4tech, е създала специално за геймърите тази перла в короната! Клавиатура..
83,00 лв.
Blazing B1500 геймърския комплект може да се превърне съвсем бързо и с много кратък флирт в най-добрия ти приятел!  Нетрадиционно за Bloody, те най-накрая пуснаха на пазара читав комплект..
103,30 лв.
RAPOO VPRO V100 е истински геймърски сет и нещо наистина нова за геймърите на българския пазар! Защо твърдим, че е нещо ново? Виж по надолу!  Перфектното съотношение цена/качество на ..
HARDGAMER.BG ВСИЧКИ ПРАВА ЗА ПАЗЕНИ! Използването на материали и текстове от сайта, включително копирането и преправянето им е забранено по силата на ЗАПСП и ЗАД на ЗАПСП.
"