Customer support: sales@hardgamer.bg +359883378156
Bulgarian

Моите покупки

0 продукт/а - 0,00 лв.
Вашата кошница е празна!

Бъди социален

sideblock

Hama's new uRage - аудио периферия и аксесоари.

Hama's new uRage gaming series.


В тази секция сме сложили сравнително новата серия на Hama - uRage. 

С агресивния подход на Hama и още по-агресивните цени, марката бързо се налага на пазара и заема своето място сред лидерите, като Razer, Bloody, Logitech, SteelSeries и др.

Разгледай допълнително информация за Hama uRage тук:  HAMA URAGE - официална страница


Сравни
Покажи :
Сортиране по :
SOLD OUT Hama Fire Fighter - големите стерео слушалки за геймъри
49,00 лв.
Hama Fire Fighter са от по-новата серия геймърски слушалки със стерео микрофон на Hama. Новият модел слушалки е с различна визуална концепция, спрямо xPlode серията, където моделите бяха отн..
SOLD OUT Hama Fire Starter - огнени стерео слушалки
34,99 лв.
Hama Fire Starter са новите стерео слушалки с микрофон на Hama. Новият модел геймърски слушалки се отличава с рязка промяна във визията, спрямо xPlode серията, където концепцията беше за кръгли наушни..
SOLD OUT Hama Urage Xplode - слушалки за геймъри с микрофон
35,00 лв.
В лицето на Hama Urage Xplode ще откриеш солидни характеристики на достъпна цена. Слушалките  притежават удобни наушници с мека кожена възглавничка. А отвъншната страна металните части са от висо..
25,00 лв.
  Essential от серията xPlode на Hama uRage са слушалки с микрофон, които предлагат максимален конфорт по време на игра и разговори, разчитайки на меките наушници. Дизайнът им е олекотен, ..
SOLD OUT Hama Urage Xplode Evo - черни стерео слушалки
40,00 лв.
Evo са олекотени слушалки от серията xPlode. Направени са от олекотени алуминиеви материали, специално за запалени геймъри, който не свалят слушалките от главите си! Освен лекото тегло, в тяхно ли..
SOLD OUT Hama Urage Xplode Evo white - стерео слушалки в бял цвят
48,00 лв.
Evo white са аналогичният модел Evo black и носят също така привлекателни характеристики! Но нека и сам се убедиш в това: те също са олекотени и имат алуминиеви части, които правят играт..

Сделки на деня!

HARDGAMER.BG ВСИЧКИ ПРАВА ЗА ПАЗЕНИ! Използването на материали и текстове от сайта, включително копирането и преправянето им е забранено по силата на ЗАПСП и ЗАД на ЗАПСП.
"