Customer support: sales@hardgamer.bg +359883378156
Bulgarian

Моите покупки

0 продукт/а - 0,00 лв.
Вашата кошница е празна!

SteelSeries

Бъди социален

sideblock

В тази секция ще намериш клавиатури и комплекти на една от топ марките в гейминга - SteelSeries. 

Геймърските аксесоари и периферия на SteelSeries са признати световно, за едни от най-качествените артикули за игра изобщо.
Марката SteelSeries е открита през дълечната 2001 година в Дания, от г-н Джейкъб Уолф-Питърсън, с идеята да създаде високо-качествена и конкурентна геймърска периферия, която по онова време не е съществувала. Първия артикул, сътворен от SteelSeries е подложка за мишка, наречена IceMat - специална подложка, при която не се събира прах и друга мръсотия по топчето и валовете на тогавашните мишки с топче :) С една дума - сътворили са шедьовър!

SteelSeries - най-качествена периферия за игри

Оригиналното име на компанията Soft Trading, името SteelSeries идва едва през 2007 година. Името на компанията идва от създадените от нея под брандове за подложки за мишки - IceMat и SteelPad. Ето и някои от другите постижения на марката:

- през 2005 година SteelSeries създавата първите в света пълноразмерни слушалки (покриващи напълно ухото и изолиращи външните шумове), които освен това са и първите геймърски слушалки с ретрактъбъл микрофон (който може да бъде оттеглен или регулиран).

- през 2007 навлизат в бизнеса с мишките, с първите си модели Ikari Optical и Ikari Laser Gaming Mice.

- през 2008 SteelSeries придобиват Ideazon, северно-американски разработчик и производител на геймърски аксесоари и периферия, с което си помогват да стартират категорията клавиатури.

- през 2012 SteelSeries започват партньорство с големите компании Catterton Partners от САЩ и ClearVue Partners от Китай, с което придобиват допълнително активи.

- през 2014 SteelSeries произвеждат и проектират първия в света безжичен геймърски контролер за Apple iOS базирани устройства - т.н. Stratus.

Разгледай допълнително информация за SteelSeries тук:  SteelSeries - официална страница


Всичко това, качествена периферия SteelSeries, на страхотни цени при нас в HardGamer.BG - най-ниските цени са при нас! Ако някоя цена е по-висока в друг магазин - ние ще Ви дадем стогата на същата! С Безплатна доставка! Пазарувай евтино, изгодно и лесно в HardGamer.bg

Сравни
Покажи :
Сортиране по :
97,00 лв.
Проектирана по дизайна на Siberia RAW, Siberia 100 предлага същите комфорт и уникално качество на звук. Можете да свържете Siberia 100 към своя компютър, смартфон или таблет, независимо къде се намира..
157,00 лв.
Siberia 200 са проектирани по дизайна на Siberia v2 и запазват същото ниво на комфорт и уникално качество на звук. Можете да свържете Siberia 200 към своя компютър, смартфон или таблет, независимо къд..
320,00 лв.
SteelSeries Siberia Elite са геймърски слушалки от ново поколение, снабдени с функция за неутрализиране на шума. Контролът на звука се осъществява от самите слушалки. Светят е 16.8 млн цвята.  ..
97,00 лв.
Steelseries Siberia Raw Prism са част от обновената серия на Siberia. Това са леки и удобни слушалки с текстилни наушници за максимален комфорт при използване. Слушалките са с вграден микрофон в ляват..
146,00 лв.
Чисто новата SteelSeries Siberia v3 с подобрен дизайн  отново предлага гъвкавост, издръжливост и легендарния комфорт на серията Siberia. В този модел тъй нареченото "окачване" на слушал..
SOLD OUT Геймърски слушалки SteelSeries Siberia v3 Prism - Grey
197,00 лв.
SteelSeries Siberia v3 вече е тук с новия и подобрен дизайн, който отново предлага гъвкавост, издръжливост и легендарния комфорт на серията Siberia. В този модел тъй нареченото "окачване" на..

Сделки на деня!

HARDGAMER.BG ВСИЧКИ ПРАВА ЗА ПАЗЕНИ! Използването на материали и текстове от сайта, включително копирането и преправянето им е забранено по силата на ЗАПСП и ЗАД на ЗАПСП.
"