Customer support: sales@hardgamer.bg +359883378156
Bulgarian

Моите покупки

0 продукт/а - 0,00 лв.
Вашата кошница е празна!

Cooler Master Storm аудио | Категория

Bestever gaming Cooler Master Storm series.


Тук ще намериш топ гейминг ориентираната периферия на Cooler Master Storm. 

Периферията на CoolerMaster набира все повече фенове и все повече световно известни групи ползва техните продукти..

Разгледай допълнително информация за CM Storm тук:  Cooler Master Storm - официална страница


Сравни
Покажи :
Сортиране по :
69,00 лв.
Ceres-300 е един от онези редки продукти на бюджетни цени, при които ти идва като от воле, че всъщност е доста дяволски добър. Дизайнът на слушалките е фантазия и ще ти осигури така необходимия комфор..
79,00 лв.
CM Storm Ceres-400 е оборудван с 40 милиметрови говорители, които дават наистина конкурентна производителност и притежават шумопотискащ микрофон за ясна комуникация през тежки онла..
139,00 лв.
CM Storm Ceres-500 са универсалното решение за геймъри почитатели на конзолни игри и на компютърните такива. Тук се досещаш, че ако си истински геймър - играеш и на двете и тези слушалки са ч..
69,00 лв.
CM Storm Pitch In-Ear е ново попълнение на CM Storm в сегмента на слушалките и абсолютен хит при in-ear слушалките. Направени да задоволят изискванията и на най-запаления геймър и м..
159,00 лв.
CM Storm PULSE-R са представителя на качествената Алуминиева серия на Cooler Master. От екипа на CM Storm са се справили блестящо (хаха) и този път, като освен страхотната визия и разбира се - ка..
SOLD OUT CM Storm RESONAR - слушалки за геймъри - тапички
88,80 лв.
CM Storm RESONAR  е черешката на тортата при in-ear слушалките, създадени специално за запаления геймър и меломанияк, който изисква изключително качество на звука. Независимо дали играеш ..
239,00 лв.
Нека ти представим страхотните слушалки модел Sirus 5.1 на CM Storm. Прочитайки всички екстри, които предлагат, ще се убедиш, че именно тези слушалки са периферията, на която ще се наслаждаваш до дъно..
169,00 лв.
На твоето внимание е CM Storm Sirus C - основоположникът в 2.2 каналното аудио при гейминг периферията. Този аудио-звяр разполага с по два отделни големи говорителя във всяка слуашлка, които покр..
129,00 лв.
Удобство и кристален звук са съчетани в едно със слушалките MasterPulse Over-ear. С новата Bass FX система с подвижни панели, за истинско усещане по време на игра, ще можеш да чуваш вси..
HARDGAMER.BG ВСИЧКИ ПРАВА ЗА ПАЗЕНИ! Използването на материали и текстове от сайта, включително копирането и преправянето им е забранено по силата на ЗАПСП и ЗАД на ЗАПСП.
"