Customer support: sales@hardgamer.bg +359883378156
Bulgarian

Моите покупки

0 продукт/а - 0,00 лв.
Вашата кошница е празна!

ЗА НАС

Бъди социален

sideblock

HardGamer.BG  е създаден с единствената цел – online продажба на най-полезната и качествена гейминг техника и аксесоари.

За нас - обичаме гейминга

Предлагаме качествени и стабилни марки, доказали се в гейминг обществото. Държим да предоставим на своите клиенти най-добрите технологии в сектора.

 

Целта ни е при нас да направиш максимално бързо и удобно избора си на гейминг периферия и гаджети, без да се налага да излизаш от дома или офиса. Така че, ползвайки сайта ни лесно би могъл, освен да си купиш продукт, така и да научиш повече за различните брандове, модели, техники при използване и въобще цялата полезна информация за един истински геймър.

Разбира се, като всеки уважаван магазин, при на нас можеш да използваш различни инструменти за сравнение и преглед на продуктите, така че да се справиш със своя избор и без намесата на продавач-консултант. 

Концепцията ни е взаимно доверие и удовлетвореност от услугата. В този смисъл, ние ще направим максималното, за да се почувстваш сигурен и удовлетворен от покупката си, за да можем и ние да сме доволни от себе си и от това, че сме направили още един човек щастлив!

Ще споменем и т.н. афтър сървис – след покупката ние ще останем с теб! Било при необходимост от сервиз, където гарантираме ниски срокове за отстраняване на дефекти или други проблеми, ние винаги оставаме на среща за нашите клиенти. В допълнение, може да се регистрираш в нашият бюлетин или да харесаш фен страницата ни във FaceBook, където периодично публикуваме различни промоции и благинки (и купони за отстъпки) специално за нашите клиенти :). 

Може да разгледаш основните ни информационни страници ту: 

Доставка и получаване на стокаПоверителност и лични данниУсловия за ползванеКак да пазарувам?, както и Политики и използване на бисквитки.

За нас - бекграунд


HARDGAMER.BG ВСИЧКИ ПРАВА ЗА ПАЗЕНИ! Използването на материали и текстове от сайта, включително копирането и преправянето им е забранено по силата на ЗАПСП и ЗАД на ЗАПСП.
"