Customer support: sales@hardgamer.bg +359883378156
Bulgarian

Моите покупки

0 продукт/а - 0,00 лв.
Вашата кошница е празна!

Бъди социален

sideblock
Покажи :
Сортиране по :
82,00 лв.
Black e лазерна мишка от серията ThermalTake eSPORTS с мощен лазерен сензор на Philips 4000 DPI, който ти дава оптимална прецизност и точност. Енджина на този мишка дава еднакви резултати ..
36,00 лв.
Amaru е кирилизирана клавиатура на Tt eSPORTS. Перфектна е за гейминг с ергономичния си дизайн. Цвета е класически - черен, като само геймърските бутони WASD и стрелките са отбелязани в червен цвят. Р..
109,00 лв.
Black Element е мишка, чиито характеристики опредлено ще ти харесат! Като за начало, как ти звучи 6500 DPI? Не всяка геймърска мишка може да се похвали толкова висока чувствителност, и разбира се, н..
199,00 лв.
Tt eSPORTS BMW Level 10 M white е мишка, която определено прави впечатление, дори само с неповторимия си дизайн. Четейки BMW си мислиш за колата, нали? И не си сгрешил да направиш точно тази..
SOLD OUT Tt eSPORTS Ryujin - Оптична геймърска мишка
25,00 лв.
Ryujin на Tt eSPORTS е оптична мишка, която поради подходящия й дизайн, можеш да използваш и с лява, и с дясна ръка. Мишката е семпла и удобна, в черен цвят. Има гумирана основа, която предпазва от пр..
SOLD OUT Tt eSPORTS Shock black - Геймърски слушалки
79,00 лв.
Tt eSPORTS Shock black са слушалки с 5.1 Channel Virtual Surround звук. 40 мм говорители с неодимови магнити дават страхотно качество на басите! Слушалките са удобни, с меки наушници и регулируем..
SOLD OUT Tt eSPORTS Shock Dynamite Orange - качествени слушалки
89,00 лв.
Tt eSPORTS Shock Dynamite Orange са стилната оранжева версия на модела. Красивите линии и черти на слушалките се подчертават от предизвикателен оранжев цвят, което прави слушалките наистина стилн..
SOLD OUT Tt eSPORTS Shock white - Геймърски слушалки
79,00 лв.
Tt eSPORTS Shock white са елегантната бяла версия на модела. Притежават стерео съраунд, който ти позволява да държиш приятелите си наблизо, а враговете си още по-близо - както казва известната поговор..
129,00 лв.
Mишката VOLOS на  Tt eSPORTS е още една перла в короната на Tt eSPORTS и определено ще надмине очакванията ти! Притежава завидната чувствителност на сензора от 8200 DPI ! Смяната на нивата става ..
58,00 лв.
Комплекта  на Tt eSPORTS съдържа клавиатура Amaru и мишка Ryujin. Те, заедно са перфектният избор за гейминг, ако търсиш нещо на сносна цена. Цвета на сета е класически - черен, като само важните..
129,00 лв.
Challenger Pro е геймърска клавиатура от висок клас! Ето и с какво тя се отличава: Тази клавиатура разполаза с 10 macro бутона! Записваш нужното в 64K вградената й памет и къстъм командите са ти на..
169,00 лв.
POSEIDON Z е първата в света механична клавиатура с 5години гаранция! Тя е геймърска, както и ще ти подскажат характеристиките й: Клавиатура има 10 macro бутона, което означава, че можеш да ги про..
HARDGAMER.BG ВСИЧКИ ПРАВА ЗА ПАЗЕНИ! Използването на материали и текстове от сайта, включително копирането и преправянето им е забранено по силата на ЗАПСП и ЗАД на ЗАПСП.
"