Customer support: sales@hardgamer.bg +359883378156
Bulgarian

Моите покупки

0 продукт/а - 0,00 лв.
Вашата кошница е празна!

Бъди социален

sideblock
Покажи :
Сортиране по :
SOLD OUT Геймърскa клавиатура SteelSeries 6Gv2 Cherry MX Black
187,00 лв.
Геймърскa клавиатура SteelSeries 6Gv2 Cherry MX Black - Свързване чрез USB - Масивна изработка дебел корпус и метална плоскост - Механична клавиатура с позлатени механични суичове - Anti-Ghost т..
217,00 лв.
Снабдена с нископрофилни бутони и подсветка в 16.8 милиона цвята, Steelseries Apex 350 предоставя основните характеристики, нужни за вашата победа.  - Интерфейс - USB - Нископрофилни бутони ..
SOLD OUT Геймърска клавиатура Steelseries Apex 300
137,00 лв.
Снабдена с нископрофилни бутони и бялa подсветка, Steelseries Apex 300 предоставя основните характеристики, нужни за вашата победа.  - Интерфейс - USB - Нископрофилни бутони - Ергономично по..
SOLD OUT Геймърска клавиатура SteelSeries Apex Raw
157,00 лв.
Геймърска клавиатура SteelSeries Apex Raw  SteelSeries Apex Raw предоставя основните характеристики, които са нужни за победа. С блестящо бяло осветление за по-добро изживяване. - Интерфейс..
137,00 лв.
Поведи нападението директно към вражеският Nexus заедно с най-новото специално издание на Steelseries - Sensei Heroes of the Storm. Уникална красота!  - Интерфейс: USB - За лява и дясна ръка ..
SOLD OUT Геймърска мишка SteelSeries Kinzu v3 White
86,00 лв.
Kinzu е достатъчно популярно име за всеки, които е чувал за марката SteelSeries. Моделът предоставя точно това, от което имате най-много нужда и нищо, ама нищо излишно. Брой бутони: 4 Интерфейс: U..
77,00 лв.
SteelSeries Rival 100 Black е геймърска мишка, която се отличава с нов за компанията дизайн и захват, подсветка в 16.8 милиона цвята, 6 програмируеми бутона и ниско време за реакция.   - ..
137,00 лв.
Страхотни харектеристики и подобрен ергономичен захват в допълнение с множеството опции за персоналиация са обединени в новата SteelSeries Rival 300 Black. Гумирани части за по-стабилено хващане и пре..
SOLD OUT Геймърска мишка SteelSeries Rival 300 CS:GO Fade
157,00 лв.
SteelSeries Rival 300 CS:GO Fade обединява в себе си отлични харектеристики и подобрен ергономичен захват в допълнение с множеството опции за персоналиация. Гумирани части за по-стабилно захващане и п..
137,00 лв.
Страхотни харектеристики и подобрен ергономичен захват в допълнение с множеството опции за персоналиация са обединени в новата SteelSeries Rival 300 Silver. Гумирани части за по-стабилено хващане и пр..
167,00 лв.
SteelSeries и GUNNAR Optics си партнират, за да създадат уникалната комбинация от стил и комфорт. Моделът SCOPE е с удължена рамка, специално карбоново покритие и уникален дизайн, който да гарантира н..
167,00 лв.
SteelSeries и GUNNAR Optics си партнират, за да създадат уникалната комбинация от стил и комфорт. Моделът SCOPE е с удължена рамка, специално карбоново покритие и уникален дизайн, който да гарантира н..
37,00 лв.
Класически черен текстилен пад за мишка За разлика от други падове TAITO е изработен от първокласен текстил и 100% чиста гума. Подложката гарантира уникално приплъзване и по двете оси, като осигрява о..
20,80 лв.
Направен от висококачествен плат и гумена основа, текстилният пад SteelSeries QcK е идеалната подложка за мишка за всеки геймър.    - Изработен от специален здрав текстил    &n..
SOLD OUT Геймърски пад за мишка SteelSeries QcK mass
27,40 лв.
Геймърски пад за мишка SteelSeries QcK mass SteelSeries QcK Mass e перфектно решение за геймърите - фенове на текстилните падове. Подложката е направена от висококачествен плат и гумена основа, а..
SOLD OUT Геймърски пад за мишка SteelSeries QcK mini
17,20 лв.
Направен от висококачествен плат и гумена основа, текстилният пад SteelSeries QcK mini е идеалната подложка за мишка за всеки геймър. Изработен от специален здрав текстил     - Спец..
SOLD OUT Геймърски пад за мишка SteelSeries QcK Warlords of Draenor Edition
34,00 лв.
Един от най-популярните падове на SteelSeries за дома или офиса. Вече и със специална World Of Warcraft версия. Съвместим с оптични и лазерни мишки  Текстилен пад с гумирана основа Размер..
77,00 лв.
Подложката SteelSeries QCK XXL е изработена от висококачествен текстилен материал и гумена основа.  - Подходяща за oптични, както и лазерни мишки - Максимална прецизност - Изработен от висок..
97,00 лв.
Проектирана по дизайна на Siberia RAW, Siberia 100 предлага същите комфорт и уникално качество на звук. Можете да свържете Siberia 100 към своя компютър, смартфон или таблет, независимо къде се намира..
157,00 лв.
Siberia 200 са проектирани по дизайна на Siberia v2 и запазват същото ниво на комфорт и уникално качество на звук. Можете да свържете Siberia 200 към своя компютър, смартфон или таблет, независимо къд..
320,00 лв.
SteelSeries Siberia Elite са геймърски слушалки от ново поколение, снабдени с функция за неутрализиране на шума. Контролът на звука се осъществява от самите слушалки. Светят е 16.8 млн цвята.  ..
97,00 лв.
Steelseries Siberia Raw Prism са част от обновената серия на Siberia. Това са леки и удобни слушалки с текстилни наушници за максимален комфорт при използване. Слушалките са с вграден микрофон в ляват..
146,00 лв.
Чисто новата SteelSeries Siberia v3 с подобрен дизайн  отново предлага гъвкавост, издръжливост и легендарния комфорт на серията Siberia. В този модел тъй нареченото "окачване" на слушал..
SOLD OUT Геймърски слушалки SteelSeries Siberia v3 Prism - Grey
197,00 лв.
SteelSeries Siberia v3 вече е тук с новия и подобрен дизайн, който отново предлага гъвкавост, издръжливост и легендарния комфорт на серията Siberia. В този модел тъй нареченото "окачване" на..
HARDGAMER.BG ВСИЧКИ ПРАВА ЗА ПАЗЕНИ! Използването на материали и текстове от сайта, включително копирането и преправянето им е забранено по силата на ЗАПСП и ЗАД на ЗАПСП.
"