Customer support: sales@hardgamer.bg +359883378156
Bulgarian

Моите покупки

0 продукт/а - 0,00 лв.
Вашата кошница е празна!

Сърфиране и шофиране – по какво си приличат?

Бъди социален

sideblock

Интернет маниаци, геймъри и любителите на сърфирането из нета обичат новите джаджи и всяко чудо на технологиите, като това им дава възможност да бъдат най-добрите от най-добрите. Всичко това е състезание, но и то има правила, тъй както е и при шофирането. А то доставя удоволствие, тръпка, адреналин при автомобилните спортове, дава комфорт за придвижване, но също така е и голяма отговорност за спазване на правилата за движение и съобразяване с другите участници в движението независимо дали те са шофьори, колоездачи, мотористи или пешеходци. Животът и здравето са ценни както за нас, така и за тях. Сърфирането в нета и шофирането по пътищата се приличат по изживяването, емоцията, но и двете крият рискове – трябва да сме внимателни, да имаме бързи реакции и да спазваме правилата.

При шофирането могат да възникнат и други неприятни предпоставки, като да закъсаме на пътя или автомобилът ни да се повреди. В такива моменти е добре да потърсите Пътна Помощ GO. Предлагат репатрак София и репатрак за други градове в България, като можете да получите съдействие за леки коли, мотори, ванове, джипове, микробуси, фургони, мотокари и други. Превозът е бърз, лесен и коректен с внимание и грижа към повереното превозно средство. Освен това пътна помощ ще ви съдействат и на място за подаване на ток, доставяне на гориво, смяна на гума, Drink and Drive, дори ако сте заключили автомобила по погрешка.

На ваше разположение са денонощно, а в рамките на 30-40 минути Пътна Помощ GO ще достигнат до вас, ако се намирате в град София. За други населени места договарянето става по телефона. Можете да ги откриете в интернет на сайта им patnapomosht.net.

Компанията е с дългогодишен опит в областта и предлага пътна помощ за България, Европа и други страни, както и пренасяне на всякакви видове превозни средства от всички краища на света. А също така предоставят правна помощ при обезщетение при трудова злополука и смърт, при ПТП и катастрофа и регистрация в КАТ София.

HARDGAMER.BG ВСИЧКИ ПРАВА ЗА ПАЗЕНИ! Използването на материали и текстове от сайта, включително копирането и преправянето им е забранено по силата на ЗАПСП и ЗАД на ЗАПСП.
"