Customer support: sales@hardgamer.bg +359883378156
Bulgarian

Моите покупки

0 продукт/а - 0,00 лв.
Вашата кошница е празна!

Няколко WordPress плъгина, които трябва да имате на сайта си

Бъди социален

sideblock

В онлайн пространството съществуват над 60 000 плъгини (добавки) за онлайн платформата WordPress, от които можете да избирате. Това прави изключително трудно за новите потребители да намерят правилния плъгин за своя уебсайт. Затова в следващите редове ще ви запознаем с най-добрите и актуални плъгини за WordPress

WPForms

Един уважаващ себе си уебсайт се нуждае от форма за контакт, защото тя улеснява посетителите му да се свържат с него. WPForms напоследък се доказа като най-удобният плъгин за контактна форма за WordPress. Той ви позволява лесно да създавате формуляри за контакт, за абонамент по имейл, за онлайн поръчки, за плащане, проучвания, анкети и общо взето по всички други поводи, които можете да си представите. Плъгинът разполага с над 300 предварително изградени шаблона за формуляри, за да улеснят вашата работа.

MonsterInsights

Това е най-добрият плъгин за интегриране на Google Analytics в WordPress уебсайт. Той ви позволява да свържете уебсайта си по най-добрия начин с Google Analytics, така че да можете да видите как точно хората намират и използват вашия проект. Нещо повече – чрез него можете да видите всички важни статистически данни, които имат значение, направо в администрацията за управление на WordPress. На база на тези данни можете да оптимизирате уебсайта си, за да увеличите трафика, абонатите и приходите си.

OptinMonster

Този WordPress плъгин ви позволява да конвертирате изоставящите сайта ви посетители в имейл абонати и дори в клиенти. Можете да използвате стотиците вградени шаблони с висока степен на конвертиране, за да създадете изскачащи прозорци, слайдове, ленти за съобщения, дори елементи на игровизация и съобщения за добре дошли, за да привлечете вниманието на потребителите.

UpdraftPlus

Това е може би най-популярният плъгин за архивиране на WordPress сйатове. Позволява ви да настроите автоматични архиви и да ги съхранявате безопасно на отдалечено място като Google Drive, Dropbox или други облачни услуги. Плъгинът прави изключително лесно възстановяването на уебсайта ви от резервно копие. Основната му версия е безплатна, но има и платен вариант с допълнителни функции и приоритетна поддръжка.

WP Rocket

Това е много популярен плъгин за кеширане, който може да олекоти вашия WordPress сайт и да спомогне за неговото по-бързо зареждане. С него можете веднага да подобрите скоростта и производителността на WordPress уебсайта, без да са необходими технически умения. Плъгинът автоматично включва препоръчителните настройки за кеширане на WordPress като gzip компресия, кеш на страници и предварително зареждане на кеша. Можете също така да включите функции като отложено зареждане на изображения, поддръжка на CDN, предварително извличане на DNS, минимизиране и други, за да подобрите допълнително времето за зареждане на страницата си.

Бързодействието на сайта е важно за оптимизацията, бързите сайтове се класират в Google!

От 3D Web Design можете да получите ниска цена за оптимизиране на бързодействието на сайта ви, за да се класира той по-високо в Google.

HARDGAMER.BG ВСИЧКИ ПРАВА ЗА ПАЗЕНИ! Използването на материали и текстове от сайта, включително копирането и преправянето им е забранено по силата на ЗАПСП и ЗАД на ЗАПСП.
"