Customer support: sales@hardgamer.bg +359883378156
Bulgarian

Моите покупки

0 продукт/а - 0,00 лв.
Вашата кошница е празна!

Специални предложения и решения на проблеми с вашия автомобил

Бъди социален

sideblock

Автомобилът е важен за добрата мобилност в градски и извънградски  условия, като ви дава освен спестяването на време, удобство, но също така и изживяване на колела. Хората освен, че искат да стигнат до определена точка за по-кратко време, обичат и да шофират и това им доставя удоволствие. Но автомобила не е идеална машина и за нея трябва да се полагат грижи – подготовка за предстоящ сезон като смяна на гуми, масло, антифриз, текущи ремонти, редовно следене на течност за чистачки, гориво, преглед, застраховка „Гражданска отговорност“, каско, данък, редовно почистване отвътре и отвън  и други неща. 

Въпреки, че свикваме с даден автомобил, идва време когато искаме по-нов модел, по-функционален, по-практичен. А за да закупим нов, трябва да продадем стария и не защото може с получените пари да допринесем за инвестицията ни за новия, макар, че и това е важно, а защото наличието на два автомобила ще ни излиза по-скъпо с разходите и ще имаме трудности при намирането на паркомясто.

Ако искате да закупите автомобил или да продадете старата си кола, потърсете услугите на фирма за  изкупуване на коли. Изкупуват се леки автомобили, джипове, мотори и камиони, като автомобилът и бусът трябва да са с производство след 2000 година, а вашият джип да е производство след 2004 година. Освен това се изкупуват и ударени или с различни повреди автомобили и джипове, но с производство след 2005 година. Предлага се и бартер, като вариантите са или вие да доплатите или ние да ви доплатим, спрямо стойността на искания от вас автомобил и предлагания автомобил за бартер.

Екип професионалисти от izkupuvam.com ще дойдат на място и след пълен оглед на автомобила ще Ви предложат най-добрата пазарна цена. Ще получите компетентно обслужване, ефективност и коректно отношение.

Можете да разчитате на професионализъм, гъвкавост, позитивизъм и гарантирана конфиденциалност и дискретност от опитни квалифицирани служители. В izkupuvam.com ще получите специални предложения и решения на проблема с вашия автомобил.

HARDGAMER.BG ВСИЧКИ ПРАВА ЗА ПАЗЕНИ! Използването на материали и текстове от сайта, включително копирането и преправянето им е забранено по силата на ЗАПСП и ЗАД на ЗАПСП.
"