Customer support: sales@hardgamer.bg +359883378156
Bulgarian

Моите покупки

0 продукт/а - 0,00 лв.
Вашата кошница е празна!

Какъв бюджет ни е необходим за изработка на онлайн магазини?

Бъди социален

sideblock

Един от често срещаните и задавани въпроси, които вълнуват хората и особено тези, които са собственици на някакъв вид бизнес е - какъв бюджет е необходим за изработка на онлайн магазините. В следващите редове ще се опитаме да отговорим на този въпрос като ви разясним някои неща около самата изработка и какво включва тя.

И така, няма как еднозначно да се определи каква е цената за изработка на онлайн магазини. Това е така, защото самата изработка зависи от много и най-различни неща. На първо място цената зависи от това колко голям, сложен и динамичен дизайн бихте искали да има вашия онлайн магазин. Освен това трябва да бъде пресметната интеграцията на разплащателни методи, куриерски фирми и др. Динамичният дизайн и добрата мобилна версия също оскъпяват цялата изработка на онлайн магазини. Ако искате той да функционира добре трябва да отделите и пари за добра и качествен SEO оптимизация, както и за наливане в качествено съдържание и дори реклама в социални мрежи и др.

По отношение  на това какъв точно бюджет ви е необходим за изработка на онлайн магазин, както казахме, това е относително, но средно цената възлиза около 1500 лв. за добър онлайн магазин с повечето необходими функции.

Ако търсите качествена и достъпна изработка на онлайн магазин, то може да намерите кава от дигитална агенция GetSEO. Може да се възползвате от нейните пакетни услуги, които включват и месечна поддръжка, или от еднократно предложение за изработка на онлайн магазин. Еднократната цена при тях е 1392 лева и включва множество функции като - удобен дизайн, SSL сертификат, бисквитки, свързване със социални мрежи, качване до 10 продукта, базова SEO оптимизация. Може да разгледате цялостно офертата им в техния сайт, както и да разгледате предложенията им за месечни поддръжки. Освен това може да се свържете с тях за извършване на безплатна консултация.

HARDGAMER.BG ВСИЧКИ ПРАВА ЗА ПАЗЕНИ! Използването на материали и текстове от сайта, включително копирането и преправянето им е забранено по силата на ЗАПСП и ЗАД на ЗАПСП.
"