Customer support: sales@hardgamer.bg +359883378156
Bulgarian

Моите покупки

0 продукт/а - 0,00 лв.
Вашата кошница е празна!

Денонощна професионална услуга – пътна помощ

Бъди социален

sideblock

Ако сте на шофьор и карането на автомобил е ваша страст както в градски условия, така и по извънградските пътища и магистрали, знаете, че пътуването не винаги е предвидимо и дори колата да е в изправност, всичко може да се случи като например да свършите горивото, да няма достатъчно ток и трудно да запалите, да спукате гума или пък някакъв друг проблем. Най-сигурният и надежден начин, за да се справите в такава ситуация е като потърсите професионалните услуги на денонощна пътна помощ.

Предлагам ви компания Пътна Помощ GO (patnapomosht.net)  за репатриране и превоз на закъсали лекотоварни и тежкотоварни превозни средства, предлагаме всякаква помощ на закъсали и повредени автомобили. Нашата най-важна цел – работата да е перфектно свършена и клиента да е доволен.

Предлагането на ремонтни дейности на място, наличието на професионални инструменти, подаване на ток, снабдяване с гориво, смяна на масло, смяна на гума или поправка на повредена гума на всякакви леки автомобили, ванове, микробуси, селскостопанска и строителна техника и мотокари, за да се локализира с точност проблема са само част от дейностите, които могат да бъдат извършени от професионалистите на пътна помощ. Винаги в готовност, с подходящи инструменти и техника. Можем да ви помогнем с всяка една автомобилна или тежкотоварна задача.

Нашите автомобили снабдени с падащи платформи могат да помогнат във всяка ситуация, без допълнително да увреждат автомобила. Можете да разчитате на нас 24 часа в денонощието. Можем да достигнем до вас в рамките на 30-40 минути за град София и в зависимост от трафика. За други населени места се договаряме по телефона.

Професионалистите от пътна помощ се стремят да поддържат високо качество на достъпни цени, коректно отношение, бързина, сигурност. Индивидуалният подход към всеки клиент гарантира успеха и удовлетвореността, като основен приоритет е да се помогне на хората в нужда и в полза на обществото. Ако имате нужда от пътна помощ – ние сме на вашите услуги 24 часа в денонощието.

HARDGAMER.BG ВСИЧКИ ПРАВА ЗА ПАЗЕНИ! Използването на материали и текстове от сайта, включително копирането и преправянето им е забранено по силата на ЗАПСП и ЗАД на ЗАПСП.
"