Customer support: sales@hardgamer.bg +359883378156
Bulgarian

Моите покупки

0 продукт/а - 0,00 лв.
Вашата кошница е празна!

Какви домашни пантофи е най-добре да носим у дома

Бъди социален

sideblock

Някой ще каже, че няма значение с какви пантофи ходите у дома. Но разлика има. След дългия работен ден краката са уморени. Те трябва да си починат. А за това ще допринесе правилният избор на пантофи.

Домашните пантофи са изработени от естествени и изкуствени материали. Тези, от изкуствени материали, са леки, удобни, с разнообразен дизайн, не са скъпи. Но краката не дишат в тях. Пантофите, изработени от естествени материали, не са много по-скъпи, но краката наистина ще дишат и ще си почиват. И не забравяйте – чехлите са подходящи само за релакс. При извършване на домашна работа, по-добре е да се носят пантофи със затворена пета, която прилепва плътно към крака. Когато си купувате пантофи, обърнете внимание на плоскостта на подметката, качеството на стелката и ефективността на залепването или зашиването. Купете си два-три чифта чехли. Не забравяйте, че трябва да ги перете веднъж седмично. За гости си набавете няколко отделни чифта. И не забравяйте – колкото и да са скъпи, пантофите трябва да се сменят на половин година.

За различните сезони домашните пантофи са различни. За студеното време основното им предназначение е топлоизолацията. А през топлото време – максимална вентилация и релакс на стъпалото. Летните пантофи трябва да са леки и отворени, така, щото въздухът да преминава през тях. Чувствайте се свободни да си купите модели от памук, велур, дънки, кадифе и други леки материали.

Ако къщата ви е с гладък под, убедете се , че чехлите, които ще закупите няма да се плъзгат. В противен случай, тяхната употреба у дома просто ще бъде опасна.

И, разбира се, възниква въпроса за модните домашни пантофи. Вариантите са различни – от най-редки, до най-обикновени.

Мокасини, които може да носите у дома. Те са напълно меки, с изключение на твърдата подметка. Сред плюсовете им е представителният им външен вид. Ако излезете от къщи с такива чехли, няма да се притеснявате какво мислят околните.

Сандали или виетнамки. Въпреки че това са повече плажни обувки, те могат да се носят у дома през лятото.

Обувки или чехли чорапи. Всъщност това са дебели чорапи. Много дебели. Подходящи са за онези, които не обичат обувки у дома, но държат краката им да са топли.

Ботушите Угг са не само улична обувка, но и марка много рошави чехли. Подплатени с овча кожа отвътре и надеждно затоплят краката ви. По форма могат да бъдат с или без пета.

И нещо важно – цветът на чехлите трябва да е успокояващ. Към покупката им трябва да се подходи внимателно, както при избора на обувки. Домашните пантофи не са по-малко важни от обувките, ботите, сандалите и т.н. Те трябва да поддържат микроклимат за стъпалата- да ги пазят топли при хладно време и да осигуряват вентилация през топлите месеци. Иначе може да си навлечем болки в краката и ходилата. Този домашен аксесоар трябва да е и естетически приятен. Дизайнът и цветът му да радват очите и да не предизвикват чувството на дискомфорт.  За цветовата гама вече споменахме. И отново да подчертаем – особено е важен материалът, от който са изработени.

HARDGAMER.BG ВСИЧКИ ПРАВА ЗА ПАЗЕНИ! Използването на материали и текстове от сайта, включително копирането и преправянето им е забранено по силата на ЗАПСП и ЗАД на ЗАПСП.
"