Customer support: sales@hardgamer.bg +359883378156
Bulgarian

Моите покупки

0 продукт/а - 0,00 лв.
Вашата кошница е празна!

Важни неща при закупуване на употребяван автомобил

Бъди социален

sideblock

Покупката на употребяван автомобил може да бъде умна инвестиция, когато се нуждаете от резервно превозно средство. И ако покупките на нови коли се увеличава с нарастваща икономика, употребяваните автомобили могат да осигурят чудесна алтернатива, стига да знаете как да търсите правилно такава.

Със сигурност проверка на кола преди покупка е в списъка с нещата, които трябва да направите, но наред с това е важно да се избягват няколко скъпи грешки, когато човек търси  автомобил втора ръка.

 

Финансиране

Преди закупуването на употребяван автомобил, независимо дали това е чрез дилър или от частен собственик, трябва яснота за това, как ще бъде платен. Не всеки е в състояние да определи парите за автомобил в пълен размер - дори и за употребяван. Добре е човек да има определена горна граница на ценовия диапазон. Това улеснява договарянето на цената, а наред с това купувачът може да си направи сметка, доколко изгодно може да бъде сделката. В случай, че покупката е с кредит, важно е да има предварително финансиране или одобрение за кредит.

Ако се тегли кредит, е важно човек да определи вноската, която е в състояние да отделя всеки месец, за да покрива заема и също така да прецени доколко това си заслужава покупката на автомобил втора ръка. 

И още нещо важно, което е добре да се съобрази, докато по-ниското месечно плащане е удобно за семейния месечен бюджет, това обикновено се свързва с по-дълъг период на изплащане, което означава, че в крайна сметка ще върне повече пари в дългосрочен план. Поради натрупването на лихва , би било по-логично да се мисли за по-високо месечно плащане.

Истината е, че най-изгодният вариант е, ако човек може да спести в дългосрочен план, и в момента, в който разполага с достатъчно пари, да закупи направо колата си втора употреба. Ако не попада обаче в тази категория, ще трябва да обмисли внимателно бюджета си и да определите колко може да си позволи.

 

 
HARDGAMER.BG ВСИЧКИ ПРАВА ЗА ПАЗЕНИ! Използването на материали и текстове от сайта, включително копирането и преправянето им е забранено по силата на ЗАПСП и ЗАД на ЗАПСП.
"