Customer support: sales@hardgamer.bg +359883378156
Bulgarian

Моите покупки

0 продукт/а - 0,00 лв.
Вашата кошница е празна!

Важни съвети при купуването на лекарства онлайн

Бъди социален

sideblock

Поръчването на лекарствени продукти онлайн става все по-популярна практика по целия свят. Това не се дължи само на ограниченията, които пандемията от Covid-19 наложи през последните месеци, но и тенденцията към все по-бързо, удобно и изгодно пазаруване.

Потребителите отдавна обичат да си купуват дрехи, обувки, стоки за дома, електронни устройства и много други основно чрез интернет, така че беше въпрос на време тази тенденция да се пренесе и при медикаментите.

Предимствата са неизброими – лекарства при болка и всякакви други артикули са винаги налични в мрежата, намират се и се сравняват много по-бързо, указанията за действието и употребата им са по-подробни, а освен това при пазаруването онлайн се спестяват доста пари. Сред другите плюсове е, че дори не се налага да ставаме от дивана, докато купуваме всичко необходимо от аптеката. Да не говорим за огромното разнообразие от артикули...

Ето и няколко съвета за правилно купуване на лекарствени продукти онлайн.

1. Помнете, че закупуването на лекарства онлайн от неоторизирани източници може да доведе до избор на нерегистрирани, фалшиви лекарства или такива, замърсени с отрови, които могат да навредят на вас и на вашите близки. Пазарувайте само от добре познати аптеки, които са доказали качество и професионализъм през годините.

2. Уверете се, че сайтът изисква рецепта при закупуване на лекарства, които могат да се продават само и единствено с такава. Добре е също така онлайн аптеките да предлагат дипломиран фармацевт на разположение за каквито и да било въпроси от ваша страна.

3. Не предоставяйте лична информация като номера на кредитни карти, освен ако не сте сигурни, че сайтът ще ги защити. Това, впрочем, важи при всякакъв вид пазаруване онлайн и съвсем не се отнася само до аптеките и лекарствата. Напротив, винаги трябва да сте бдителни какви лични данни за себе си оставяте в мрежата, особено ако са свързани с финансите ви.

4. Избягвайте да купувате медикаменти от чуждестранни уебсайтове, както и от социални мрежи.

5. Помнете също така, че в интернет винаги можете да четете отзиви за лекарствата от други пациенти и потребители, така че да имате още по-ясна представа какво точно приемате и какви ефекти можете да очаквате.

 
HARDGAMER.BG ВСИЧКИ ПРАВА ЗА ПАЗЕНИ! Използването на материали и текстове от сайта, включително копирането и преправянето им е забранено по силата на ЗАПСП и ЗАД на ЗАПСП.
"