Customer support: sales@hardgamer.bg +359883378156
Bulgarian

Моите покупки

0 продукт/а - 0,00 лв.
Вашата кошница е празна!

Уред за сплитане на плитки

Бъди социален

sideblock

Обикновено самостоятелното плетене на косата и правенето на професионален стайлинг е много трудно, а в някои случаи, според мненията, дори невъзможно. Ето защо в подобни ситуации се нуждаем от допълнителна помощ. Във 4sales.bg обаче вече се предлага автоматичен уред за плетене и правене на плитки, чрез който можем напълно самостоятелно да си създадем красив професионален стайлинг. Как става това и какви са мненията на клиентите, използвали вече автоматичния уред за плитки на 4sales.bg?

Какво представлява уредът за сплитане на плитки

Важно е да отбележим, че автоматичния прибор за плетене на косата е абсолютно безопасен и подходящ за употреба както от малките момиченца, така и от по-големите дами за самостоятелната направа на красива и екзотична прическа. Според различните клиентски мнения, устройството е изключително лесно за употреба и по-долу ще разберем как да го използваме. 

 

Сега бихме искали да обясним, че автоматичната джаджа за правене на прически от 4sales.bg има издължена цилиндрична малка по диаметър дръжка, в единия край на която се намира плоска кръгла платформа с излизащи от нея четири къси стълбчета. На тях има метални щипки, защипващи всеки кичур коса и в зависимост от позицията на бутона на дръжката, платформа се завърта в едната или другата посока.

 

Важно е също да уточним, че приспособлението работи на батерии, което означава, че можете да го носите навсякъде с Вас. Изключително миниатюрно е и се побира дори и в дамската чанта. Как обаче да използваме този автоматичен уред за плетене на плитки и правене на професионален стайлинг? Какви са мненията на отделните клиенти на 4sales.bg?

Как работи

Употребата на автоматичния уред за плетене на плитки и правене на професионален стайлинг е елементарна и изисква няколко опита на привикване. Следвайте следните стъпки:

  • На всеки от четирите стълбчета и металните щипки можете да прикрепите два или повече кичура коса. Тук е важно да отбележим, че трябва да оставите няколко сантиметра от косата за нейното по-лесно връзване след това;

  • Отдалечете прибора на такова разстояние, че защипаните на него кичури хубаво да се опънат;

  • Плъзнете бутона върху цилиндричната дръжка за да застане в горна позиция и задръжте;

  • Платформата ще се завърти в различни посоки, започвайки да оплита косата;

  • Когато стигне до корените спрете и плъзнете бутона надолу, при което въртенето на платформата ще промени посоката си и ще обедини отделните кичури в една красива и плътна плитка.

 

Когато процесът приключи, просто извадете отделните кичури от металните куки и привържете с малък ластик. Според мненията на много клиенти на 4sales.bg се получава изключително професионален стайлинг. Възползвайте се!

 
HARDGAMER.BG ВСИЧКИ ПРАВА ЗА ПАЗЕНИ! Използването на материали и текстове от сайта, включително копирането и преправянето им е забранено по силата на ЗАПСП и ЗАД на ЗАПСП.
"