Customer support: sales@hardgamer.bg +359883378156
Bulgarian

Моите покупки

0 продукт/а - 0,00 лв.
Вашата кошница е празна!

С мобилно здравеопазване лекарят е на един бутон разстояние

Бъди социален

sideblock

Ако компютърната революция се случи за няколко десетилетия, тази с мобилните устройства въобще не се забави толкова. Почти всяка нова технология вече е адаптирана към телефоните, така че да можем с минимални усилия да достъпваме всичко, което ни е необходимо. От билетите за киното до здравето – всичко вече е в телефона ви.


 

Модерното, мобилно здравеопазване, включва гривни, часовници и приложения за смартфони, които проследяват физическото ни състояние и веднага алармират, в случай че здравните ни показатели се влошат. Друга важна опция е електронното здравеопазване, което може да се случва както чрез настолен компютър, така и с лаптоп, таблет или телефон. Достатъчно е само да имате достъп до интернет.


 

Един отличен пример за всичко това е дигиталната платформа Consento, която вече осигурява услугите на електронното здравеопазване за хиляди потребители в цяла България. Тази платформа предлага записване на час за преглед онлайн, телемедицина, онлайн консултации с лекар (писмени, телефонни и видео), електронно здравно досие, нотификации за предстоящи прегледи и удобна комуникация между лекар и пациент.


 

И за да бъде максимално полезна на клиентите си, компанията е създала и мобилно приложение, през което грижата за вашето здраве се случва бързо и лесно. То може да бъде изтеглено както от потребители с операционна система Android, така и от почитателите на Apple смартфони.


 

Какво ни дава мобилното здравеопазване


 

Мобилното приложение на Consento ви дава възможност да намерите подходящ за вашия конкретен случай лекар с удобни филтри за търсене на личен лекар, любими лекари, специалност, град, лечебно заведение, име и фамилия на специалист. Можете да запазите час за преглед онлайн в удобен за вас ден и час. В момента можете да се прегледате онлайн при над 70 лекари, като броят им постоянно се увеличава. Педиатър, ендокринолог, ортопед и други – бъдете сигурни, че ще намерите лекаря, от който се нуждаете.


 

Разбира се, разполагате и с електронно здравно досие, което съхранява комплексна информация за вашето здраве: амбулаторни листи, процедури, епикризи, лабораторни резултати, писмени и телефонни консултации, хоспитализации, имунизации, документи (за смяна на личен лекар, информирани съгласия и т.н.), снимки (обриви, рентген, ЕКГ, ЕЕГ и др) и качени от вас самите медицински документи. Доста по-удобно от прашните медицински архиви, нали?


 

Както виждате, комфортът при такъв избор на лечение е огромен. Той спестява много време, ресурси, усложнения и усилия, като в същото време това не понижава качеството, дори напротив. Чрез мобилното здравеопазване можете навреме да вземате мерки за всички неразположения, които се случват в живота ви и да ги лекувате адекватно.


 

Готови ли сте да опитате?

 
HARDGAMER.BG ВСИЧКИ ПРАВА ЗА ПАЗЕНИ! Използването на материали и текстове от сайта, включително копирането и преправянето им е забранено по силата на ЗАПСП и ЗАД на ЗАПСП.
"