Customer support: sales@hardgamer.bg +359883378156
Bulgarian

Моите покупки

0 продукт/а - 0,00 лв.
Вашата кошница е празна!

Hama uRage Low Sense пад за ниска чувствителност

Бъди социален

sideblock
Octane -14%
 

В чест на всички Ученици - цената остава намалена с 10% още цял месец!

Posted by HardGamer.bg on Monday, September 7, 2015
Другите харесаха:

Бъди социален

sideblock
Hama uRage Low Sense пад за ниска чувствителност
Hama uRage Low Sense пад за ниска чувствителност
Hama uRage Low Sense пад за ниска чувствителност Hama uRage Low Sense пад за ниска чувствителност
19,90 лв.
Цена в наградни точки : 1
Код на продукта : Hama uRage Low Sense
Наличност : В наличност

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА:

Без допълнителни и скрити разходи! Доставката на стоки и услуги от HardGamer.BG е безплатна за всички точки на България!

АКТУАЛНА ЦЕНА:

Винаги актуални цени на всички продукти - аксесоари и периферия! Ако смяташ, че нашата цена не е добра по някаква причина - докажи го и ние ще ти дадем цената, която посочиш определиш ти, дори да е по-ниска!

 

uRage Low Sense mauspadHama uRage подложките за мишки са идеално пригодени за различните типове играчи - в зависимост от това, дали си свикнал с ниски скорости (ниска чувствителност) или високи скорости (висока чувствителност).

Hama uRage Low Sense е типичен за играчи привикнали с ниска чувствителност на курсора - скоростта на показалеца на мишката е настроен на ниски скорости, така че преместването на мишката изисква повече усилия от стандартното, за да се премести курсора.

High Sense е типичен за играчи свикнали с висока чувствителност на курсора, така че обратно на Low Sense, мишката е настроена да бъде по-чувствителна и тя трябва да се премести по-малко от стандартното за да преместиш курсора.

uRage има идеалните решения при подложките за мишки за всеки играч.

Low Sense for low sensitivityПокритието на uRage Low Sense е от текстил, като има допълнително тънък слой от поливинил-хлорид, чрез която се намалява до минимум триенето от движението на мишката и вместо това му позволява да се плъзга плавно над него, така че ще може да изпълнява командите ти с точност.

 

Hama uRage special materials


Подложката е подходяща и за лазерни мишки, но е особено подходяща за оптични мишки, при които идеалната повърхност е важна за максимум пърформънс.


Размерите на подложката са: 300 mm x 250 mm x 35 mm (височина х ширина х дебелина).

Гаранция: 12 месеца.

Напишете коментар

Вашето име :


Вашият коментар : Забележка: Не поставяйте HTML код в полето, тъй като той няма да бъде интерпретиран като HTML код, а ще се покаже като текст!

Рейтинг : Лош           Добър

Въведете кода в полето :
HARDGAMER.BG ВСИЧКИ ПРАВА ЗА ПАЗЕНИ! Използването на материали и текстове от сайта, включително копирането и преправянето им е забранено по силата на ЗАПСП и ЗАД на ЗАПСП.
"