Customer support: sales@hardgamer.bg +359883378156
Bulgarian

Моите покупки

0 продукт/а - 0,00 лв.
Вашата кошница е празна!

Бъди социален

sideblock

Hama's new uRage - всичко от което се нуждае един геймър, на едно място.

Hama's new uRage gaming series.


В тази секция сме сложили сравнително новата серия на Hama - uRage. 

С агресивния подход на Hama и още по-агресивните цени, марката бързо се налага на пазара и заема своето място сред лидерите, като Razer, Bloody, Logitech, SteelSeries и др.

Разгледай допълнително информация за Hama uRage тук:  HAMA URAGE - официална страница


Сравни
Покажи :
Сортиране по :
SOLD OUT Hama Mirano безшумна безжична лазерна мишка
39,00 лв.
Hama Mirano е мишка, с която работиш без да вдигаш шум при кликане! Да, има и такива! Ляв и десен клик на мишката не издават звук, когато ги натискаш. Идеално за работа/игра през нощта, когато някой с..
35,00 лв.
Hama uRage Evo е лазерната мишка на серията!       uRage е разработка на немците от Hama, в отговор на разрастващият се интерес за геймърски аксесоари и пе..
37,00 лв.
Hama Urage Ice Dragon е лазерна геймърска мишка, топмодел на серията Hama uRage uRage е разработка на немците от Hama, в отговор на разрастващият се интерес за геймърски аксесоар..
SOLD OUT Hama uRage Illuminated - осветена геймърска мишка
34,00 лв.
Hama uRage Illuminated от новите модели на серията! uRage е разработка на немците от Hama, в отговор на разрастващият се интерес за геймърски аксесоари и периферия в световен мащаб. ..
58,00 лв.
Hama uRage Reaper 3090 e последно поколение мишка на серията. uRage е разработка на немците от Hama, в отговор на разрастващият се интерес за геймърски аксесоари и периферия в с..
SOLD OUT Hama uRage оптична геймърска мишка
26,90 лв.
Hama uRage е базовият модел геймърска оптична мишка с кабелно свързване. uRage е разработка на немците от Hama, в отговор на разрастващият се интерес за геймърски аксесоари и периферия в ..

Сделки на деня!

HARDGAMER.BG ВСИЧКИ ПРАВА ЗА ПАЗЕНИ! Използването на материали и текстове от сайта, включително копирането и преправянето им е забранено по силата на ЗАПСП и ЗАД на ЗАПСП.
"