Customer support: sales@hardgamer.bg +359883378156
Bulgarian

Моите покупки

0 продукт/а - 0,00 лв.
Вашата кошница е празна!

A4Tech Bloody B540 - водоустойчива механична клавиатура за геймъри

Бъди социален

sideblock
Octane -14%
 

В чест на всички Ученици - цената остава намалена с 10% още цял месец!

Posted by HardGamer.bg on Monday, September 7, 2015

Бъди социален

sideblock
A4Tech Bloody B540 - водоустойчива механична клавиатура за геймъри
A4Tech Bloody B540 - водоустойчива механична клавиатура за геймъри
A4Tech Bloody B540 - водоустойчива механична клавиатура за геймъри A4Tech Bloody B540 - водоустойчива механична клавиатура за геймъри A4Tech Bloody B540 - водоустойчива механична клавиатура за геймъри A4Tech Bloody B540 - водоустойчива механична клавиатура за геймъри
169,00 лв.
Цена в наградни точки : 1
Код на продукта : Bloody B540
Наличност : В наличност

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА:

Без допълнителни и скрити разходи! Доставката на стоки и услуги от HardGamer.BG е безплатна за всички точки на България!

АКТУАЛНА ЦЕНА:

Винаги актуални цени на всички продукти - аксесоари и периферия! Ако смяташ, че нашата цена не е добра по някаква причина - докажи го и ние ще ти дадем цената, която посочиш определиш ти, дори да е по-ниска!

 

Технически характеристики:


Брой бутони: 104

Интерфейс: кабелна свързаност - USB

Дължина на кабел: 1.8 метра

Тегло: -

Основа: гумирани крачета, повдигащи крачета

Гумирани клавиши: гумирани WASD

Време за реакция:  1ms екстремно време за реакция

Eкстра:  механично усещане, водоустойчива

Турбо: вградена опция

Цвят: черно + червено

Подсветка: LED подстветка с ПЕТ степени на осветеност

Водоустойчивост: по патентована от Bloody технология за двойна водоустойчивост

Гаранция: 24 месеца


Хардуерни изисквания: Windows/Linux/Mac OS/Android
Софтуерни изисквани: Windows XP/Vista/Windows 7/8

Bloody B540 - това е клавиатура от висок клас, съчетаваща супер функционалност и красив дизайн! Bloody, дъщерната фирма на A4tech, е създала специално за геймърите тази перла в короната!

Клавиатурата е механична, с уникални черни суичове, които при натискане не са толкова шумни, благодарение на силиконовия пръстен, който се намира под бутона.A4Tech Bloody B540 механична клавиатура

А как ти звучи изръжливостта от 50 милиона кликания на всеки от тях? О, да, вярно е! Знаеш, че всички жанрове игри изискват непрекъснато натискане или задържане на определени клавиши, но с функцията  "Auto / Turbo Shot" можеш да зададеш на произволен клавиш желаната функция. Ако погледнеш по-отблизо основната част на клавиатурата, ще откривамеш, че B540 разполага с 12 функционални бутона в горната част на клавиатурата, които имат допълнителни функции като медийни команди и бутон "auto fire / turbo fire", какъвто има и клавиатурата B120 от същата серия. Времето за реакция на бутоните е 1ms и ти дава сигурност в бързината. Само за сравнение - доста други клавиатури изпращат сигнала си към компютъра за 18ms, което означава, че с Bloody B540 си 18 пъти по-бърз! Дизайна на самите бутоните е с наклон по страните им - това създава по-голямо разстояние между повърхностите, които натискаш и предотвратява  застъпването на съседния бутон по невнимание. А изненадата на FPS играчите са трите Anti-ghost ключа. Повърхността на клавишите са изработени с висококачествен материал. А гейминг клавишите WASD са в червен цвят, с  грапаво силиконово покритие, което ги прави по-стабилни и лесно разпознаваеми, когато ги докоснеш. Не ти е нужно да губиш време, поглеждайки дали са те или не, след като ги усещаш, нали? B540 има и LED подсветка с 5 нива на регулиране, която свети супер готино - в червено!
A4Tech Bloody B540 механична клавиатура с поставка за китката

За твоето удобство Bloody са създали и  поставка за китката, която я  поддържа и предпазва от умора при по-дълга игра. Отдолу, в горната част има две крачета, които можеш да спукаш и прибираш, за създаване на различен ъгъл, под който клавиатурата стои. Основата им е същия червен силикон, който придава стабилност и гарантира, че клавиатурата няма да ти бяга. USB кабелът на B540 е сплетен за допълнителна издръжливост, а USB плъга е завършен в червено, което кореспондира добре с останалата част от клавиатурата, където, разбира се, също има типичните за Bloody червени акценти. А това, което я отличава от другите клавиатури е, че е двойно водоустойчива чрез патентована технология на A4tech! Опакована е в красива кутия, с голямо изображение на клавиатурата, върху която са описани и основните функции.

 

1 милисекундаНа първо място в Света, уникално време за реакция от 1ms
Супер технологията на Bloody прави времето за реакция на клавишите на Bloody B540 1ms (следва да отбележим, че конкурентното време за реакция на обикновените клавиатури е 18ms). Бъди пръв в играта и с предимство пред врага! 


icon

Автоматично и полуавтоматично ТУРБО

Всички игрови жанрове изискват продължително кликане или задържане на клавиш на клавиатурата. Използвайки технологията на Bloody Auto/Turbo Shot може лесно да настроите всеки клавиш с тази функция, при необходимост.


Водонепроникаемост и защита

Двойна защитеност от разливане
Bloody са патентовали уникална технология за двойна защитеност от разливане на течност. Електронно запечатана и с дупки за течност, клавиатурата B540 има много по-голям живот и издръжливост от нормалните клавиатури.


Без инцидентни клавиши

Без инцидентни натискания на грешен клавиш


Ъгълът на клавишите и подобрената технология за превенция на инцидетно натискане на клавиш, прави играта лека :)


3 ANTI-GHOST клавиша

3 ANTI-GHOST ЗАЩИТА


Пълна поддръжка на FPS игри с тройни ANTI-GHOST клавиши:  без конфликт при три сета от оръжиея!


Автоматичен бутон

Автоматичен бутон

Всеки клавиш може да бъде направен като автоматичен бутон - натисни веднъж за продължително изпълняване на клавиш и още веднъж за спиране на командата!


Турбо бутон

Турбо бутон 

Всеки клавиш може да бъде направен като Турбо бутон - натисни веднъж и задръж клавиш за продължително изпълняване на команда!


LED подсветка

5 Степенна LED подсветка


Светодиодната подсветка може да се нагласи според удобството - 100%, 75%, 50%, 25% и изключено.


 

Анти-подхлъзващо покритие на клавиатурата

Без подхлъзване / разместване на клавиатурата

Клавиатурата B540 има специално анти-подхлъзващо покритие, предпазващо от преместване и вибрации по време на тежка игра!


Покрити WASD клавиши

Покритие на WASD

При B540 имаш специално силиконово покритие на WASD клавишите за по-висока чувствителност и прецизност на контрола.


Напишете коментар

Вашето име :


Вашият коментар : Забележка: Не поставяйте HTML код в полето, тъй като той няма да бъде интерпретиран като HTML код, а ще се покаже като текст!

Рейтинг : Лош           Добър

Въведете кода в полето :




HARDGAMER.BG ВСИЧКИ ПРАВА ЗА ПАЗЕНИ! Използването на материали и текстове от сайта, включително копирането и преправянето им е забранено по силата на ЗАПСП и ЗАД на ЗАПСП.
"