Customer support: sales@hardgamer.bg +359883378156
Bulgarian

Моите покупки

0 продукт/а - 0,00 лв.
Вашата кошница е празна!

Как да пазарувам?

Бъди социален

sideblock

Ако предпочиташ видео - направили сме видео-инструкция, как работи сайта и как да пазаруваш. Ето:ИНСТРУКЦИЯ

?
Избери продукт!
Знаеш ли какво търсиш? Ако да, напиши модела или част от него в търсачката, в горната дясна част на сайта и натисни лупата. Или избери категория, след което марка. Разбира се, може да избереш и само категория. След това може да разгледаш всички продукти и да използваш филтър.

 

 

 

     Избери продукт - използвай търсачката или категориите


 

>
Добави в Кошницата!
Вече избра ли продукт? Разгледал си цялата налична информация за него и си сигурен, че ТОВА е твоята мишка, или клавиатура, слушалки, и т.н.? В такъв случай - избери количество, добави го в кошницата и натисни бутона "КУПИ".
 

 

 

 

     Разгледай, задай количество и добави в кошницата


 

!
Попълни данните за поръчка!
След като вече си избрал продукта (продуктите) е време да попълниш данните за поръчка. Бъди внимателен при порълването на точния адрес, телефон за контакт и разбира се - име. Като си готов - натисни "ПОТВЪРДИ"!

 

 

 

     Нанеси данните за поръчка


 

:)
Готово!!!
Поръчката е вече направена, като възможно най-бързо след обработката й, наш сътрудник ще се свърже с теб. След потвърждаването на точността на данните, твоята поръчка ще бъде изпратена на желания от теб адрес! Благодарим ти, че си наш клиент :)
HARDGAMER.BG ВСИЧКИ ПРАВА ЗА ПАЗЕНИ! Използването на материали и текстове от сайта, включително копирането и преправянето им е забранено по силата на ЗАПСП и ЗАД на ЗАПСП.
"