Customer support: sales@hardgamer.bg +359883378156
Bulgarian

ДОСТАВКА

Бъди социален

sideblock
Дюк, доставчика на стоки в hardgamer

Доставка и получаване:

Поръчаните продукти се доставят в цялата страна чрез Спедитор и/или Куриер.

За всеки поръчан продукт, имаш възможност да отвориш и прегледаш продукта, преди да платиш на Куриера или Доставчика.

Можеш да контролираш времето на доставка по един следните начини:

При потвърждаване на поръчката по телефона или друго тесктово съобщение от консултант на HardGamer.BG, имаш възможност да посочиш ден за доставка, ако денят по подразбиране (най-често следващият ден) не е удобен за теб. Също така, можеш да промениш и адреса, който си посочил при поръчка, в момента на потвърждение на поръчката.

При пристигане на пратката в местния офис на Куриера, и разпределянето и на Куриер, ще получиш потвърждение с информация за ориентировъчния час на доставка, както и телефонен номер за контакт с Куриера или Спедитора. Допълнително, имаш възможност да уговориш по-удобен момент за доставка с Куриера.

Ако ти е по-удобно, можеш да поръчаш пратката и до най-близкия Офис на Куриера, като си я вземеш в удобно за теб време.

Продуктите без изключение са запечатани в оригиналната опаковка на производителя и имат платена такса за застраховане, до момента на получаването им от теб.

Пазарувайки при нас, ще получиш БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА, за Всеки продукт, до абсолютно всяка точка на страната! Изключение правят пратки по удовлетворени рекламации на стоки, съгласно ЗЗП и ЗЗД (за фирми).

Върнати от клиента пратки, с наложен платеж, не се приемат.


Методи на плащане:

На този етап единственият достъпен метод за плащане е с наложен платеж, при получаване на стоката.


Поверителност:

При получаване на стока или услуга закупена от нас, е задължително и би следвало да представите документ за самоличност, на лицето извършващо и поемащо отговорност за доставката, т.е. Куриера. 


HARDGAMER.BG ВСИЧКИ ПРАВА ЗА ПАЗЕНИ! Използването на материали и текстове от сайта, включително копирането и преправянето им е забранено по силата на ЗАПСП и ЗАД на ЗАПСП.
"