Customer support: sales@hardgamer.bg +359883378156
Bulgarian

Моите покупки

0 продукт/а - 0,00 лв.
Вашата кошница е празна!

Кой ще е следващият iPhone

Бъди социален

sideblock

iPhone е сред най-популярните марки за премиум смартфони на световния пазар на мобилните телефони и е собственост на американската компания Apple. Този телефон от създаването си до момента претърпя множество външни и вътрешни промени, стана любим бранд на феновете на компанията от Купертино и скоро през септември се очаква появата на новото поколение, с предполагаемото име iPhone 11. 

 

Нека разгледаме неговите особености, поне според известните до момента данни и да направим някои сравнения със сегашните му представители.

 

Кой ще е следващият iPhone

Лозунгът на американската компания Apple е “мисли различно”, като акцентът върху нейните устройства, включително и върху представителите на марката iPhone, е те да бъдат нестандартни, иновативни и на гребена на технологичната вълна. Това обаче може да се каже, че беше актуално по времето на Стив Джобс, който е създателя и основателя на компанията. След неговата кончина, като чели компанията, под ръководството на Тим Кук, започна да изостава от технологичната вълна и да предлага “скучни” устройства на високи цени.

 

Към момента на писане на този материал, най-новите предлагани на пазара смартфони Айфон са iPhone XS, XS Max и XR. Предимно се отличават помежду си по размерите на своите дисплеи, като трендът в новите очаквани решения на пазара се предполага, че ще се запази. Очаква се, но не е окончателно ясно, че новите наследници на сегашните предложения ще са iPhone 11, както и iPhone 11 Max и iPhone XR2. 

 

Те ще имат някои подобрения, спрямо настоящите аналози, но като цяло не се очакват големи иновативни решения, които с всеки следващ модел Айфон са жадувани от феновете на компанията. Все пак, можете да получите най-новия iPhone от Restore.bg и то на значително достъпна оферта. Защо на “достъпна”, ще обясним в края на нашия материал.

 

С какво ще се различава от предшествениците си

Очакванията са, че в новите представители на бранда ще се акцентира предимно върху подобряването на фото-възможностите. Ще се използват три отделни фото-обектива, разположени в общ квадрат в горната лява част на гърба на апарата. Според изтеклите в интернет пространството предполагаеми снимки, в него ще се намира и светкавицата, а предният фото-модул ще остане същия. В iPhone XR2 вероятно ще присъства двойна предна камера и оптично увеличение, което в момента може да се види в моделите X и XS. 

 

Също така, ще бъде увеличена производителността чрез добавянето на поредното поколение фирмен процесор А13. В същото време, анализаторът на Apple Минг-Чи Куо прогнозира, че това ще бъде компенсирано и от увеличаване на капацитета на батерията с цели 25%, от където ще дойде и половин милиметровата разлика в дебелината, спрямо сегашното поколение.

 

Из мрежата също се носят слухове, че очакваните Айфони няма да притежават технологията за 5G свързаност, като тук отново се прилага тенденцията за изчакване на Епъл. Тя гласи, че технологията трябва да бъде готова и наложена като стандарт, за да я внедри в устройствата си. Предвижда се също реализацията на възможност за безжично презареждане на други фирмени джаджи, като условието е просто те да бъдат поставени на гърба на смартфона.

 

Какви са предимствата на iOS операционната система

Най-новата версия - iOS 12 се отличава с някои много забележителни разлики, в сравнение с по-предишните версии на OS. Това са например:

  • Забележима оптимизация на скоростта на работа - с най-новата версия на мобилната софтуерна платформа на Apple се забелязва около 40% по-бързо зареждане на приложенията и с около 50% по-бърза работа с клавиатурата. Стойностите разбира се зависят от конкретния модел;

  • Време пред екрана - потребителя вече може да разглежда различни статистики относно престоя му пред екрана на мобилното устройство. Данните са сегментирани по употреба на отделните приложения - игри, социални мрежи, известия и т.н;

  • Групов видео разговор - фирмената услуга за провеждане на групови разговори FaceTime вече поддържа увеличен брой на едновременно включилите се в беседата хора. Те вече достигат до 32 човека;

  • Някои промени в секцията за снимки - съществуват някои подобрения в търсенето на снимки, като например по дата и час и т.н.

 

Като цяло, операционната система на “ябълковата” компания се отличава със своята простота на работа, защото при нея всичко се случва с няколко клика върху съответните икони. Тя работи изключително бързо, напълно е оптимизирана за работа спрямо хардуера на фирмените мобилни устройства и е изключително устойчива на вируси. В същото време, за тази OS се предлагат над 700 хил. приложения във фирмения магазин App Store, като много от тях са безплатни, а също има и много платени, разделени по категории. 

 

Цялата структура на менютата и подменютата е изключително интуитивна за работа, така че бързо да се ориентирате и да намирате желаните опции.

 

Къде можем да си купим подобен смартфон

Само в нашия онлайн магазин за техника Restore.bg офертите са най-достъпните, защото продуктите ни са демонстрационни, което означава, че са фабрично рециклирани. Въпреки това, всеки мобилен телефон се предлага с дву-годишна гаранция и с неразличима от новия аналог външност. Продуктите ни са с отлична функционалност, а ако имате трудности в избора, наш експерт с радост ще Ви помогне, така че възползвайте се дори и в момента. Очакваме Ви!

 
HARDGAMER.BG ВСИЧКИ ПРАВА ЗА ПАЗЕНИ! Използването на материали и текстове от сайта, включително копирането и преправянето им е забранено по силата на ЗАПСП и ЗАД на ЗАПСП.
"