Customer support: sales@hardgamer.bg +359883378156
Bulgarian

Моите покупки

0 продукт/а - 0,00 лв.
Вашата кошница е празна!

Bloody Blazing B1500 геймърски комплект

Бъди социален

sideblock
Octane -14%
 

В чест на всички Ученици - цената остава намалена с 10% още цял месец!

Posted by HardGamer.bg on Monday, September 7, 2015

Бъди социален

sideblock
Bloody Blazing B1500 геймърски комплект
Bloody Blazing B1500 геймърски комплект
Bloody Blazing B1500 геймърски комплект Bloody Blazing B1500 геймърски комплект Bloody Blazing B1500 геймърски комплект Bloody Blazing B1500 геймърски комплект
83,00 лв.
Цена в наградни точки : 1
Код на продукта : Bloody Blazing B1500
Наличност : В наличност

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА:

Без допълнителни и скрити разходи! Доставката на стоки и услуги от HardGamer.BG е безплатна за всички точки на България!

АКТУАЛНА ЦЕНА:

Винаги актуални цени на всички продукти - аксесоари и периферия! Ако смяташ, че нашата цена не е добра по някаква причина - докажи го и ние ще ти дадем цената, която посочиш определиш ти, дори да е по-ниска!

 

МИШКА: icon

Номер едно в Света, екстремно време за реакция от 1ms
Ексклузивна "AHEAD" технология на Bloody прави времето за реакция на мишките от серията на 1ms (като тук ще отбележим, че нормалното време за реакция на обикновените мишки е 18ms). Технологията значително намалява времето за реакция, за да изпреварваш враговете си в игра! (Тази функция работи и важи само за Ultra Core 3 опцията.)


icon

Уникално - Подобрена Three-Core система
Bloody предлага на потребителя си уникална три-ядрена система. Тя включва "Low, High, и Ultra" нива за всички игрови изисквания. Например, Core1 е подходяща най-вече за role-play игрите, Core2 е подходяща за FPS игри, а Core3 е подходяща за хардкор или т.н висши FPS игри (Функцията е валидна само за Ultra Core 3 опцията.)


icon

Решава "Over-Clicking" проблема
Отново - ексклузивната "AHEAD" технология
* Реакцията на клавишите е оптимизирана до 1ms, същевременно решавайки и "Over-Clicking" проблема, като увеличава по този начин и жизнения цикъл на бутоните на мишката.


icon

Три режима на стрелба в един бутон
Уникалната Ultra Gun 3 ти дава три режима на спрелба, избрани от клавишите "1, N, and 3", за да се повиши бойната мощ и за най-доброто представяне на огнестрелни оръжия!


icon

Бронирани - X Glide Pro метални крачета на мишката - Трайни и здрави, прецизни, неизтъркваеми (в комплекта)
1-во Преимущество - Супер устойчивост на износване;
2-ро Преимущество - Повишена чувствителност - мишката се плъзга 20% по-бързо
3-то Преимущество - Качеството се запазва, дори след 300 километра тест за изтъркване.


icon

Уникално - Тунинг на оръжия за напреднали
Първата в света геймърска мишка, позволяваща да направите фина настройка на оръжието си и да изчислите траекторията на най-добрия хедшот рейтинг.  (Функцията е валидна само за Ultra Core 3 опцията.)


icon

Уникално - Headshot Five-Way функция за приспособяване на оръжията
Уникалната функция Headshot дава пет режима на оръжията за приспособяване. Режимите са A-Burst, B-Strafe, C-Machine, D-In-Game, и M-Macro. В зависимост от различните FPS игри, може да използвате Headshot Five-Way настройката, за да вдигнете перформънса на макс! (Функцията е валидна само за Ultra Core 3 опцията.)


icon

Уникално - мениджмънт на оръжената 
Може да изпълнява предварително направени настройки на оръжията и предварително зададени данни в оръжейната, давайки незабавен достъп до фино настроени оръжия и курсор. По този начин, може да балансирате любимите си оръжия. (Функцията е валидна само за Ultra Core 3 опцията.)


icon

Уникално - D-in-Game настройка на оръжията
Използвай тази опция, когато са вдигнати различни оръжия. Може да използваш D-In-Game, за да направиш настройки на оръжията вътре в играта, без да се налага да излизаш от нея и ще постигнеш веднага по-точна и по-мощна огнева мощ. (Функцията е валидна само за Ultra Core 3 опцията.)


icon

Уникално - Seven-Gun параметри за настройка
Седем различни параметри, по които да направиш настройка: "Bullet number", "Shooting interval", "Trajectory offset", "Sight return", "Non-return", "Main cycle" и "Sub cycle", които ще ти дадат повишено подтискане на отката от стрелба и концентрирана траектория на куршума. (Функцията е валидна само за Ultra Core 3 опцията.)


icon

Уникално - Oscar Macro настройки
В зависимост от различните игри и програми, Oscar Macro ти дава прости логически команди (скриптове), които изпълняват автоматично комплексни действия само с един клик на мишката. (Функцията е валидна само за Ultra Core 3 опцията.)


icon

Уникално - Oscar Споделена Платформа

Потребителите могат да да свалят (от сайта на Bloody) класически Bloody скриптове, чрез онлайн платформата за сваляне и споделяне на техники и тип-чета! (Функцията е валидна само за Ultra Core 3 опцията.)


icon

Подобряване/Ъпгрейдване на Firmware и Software

През интервал от време, Ultra-Core софтуерът и фирмуерът трябва да бъдат обновени, за да може периферията ти да е в крак с последните версии и актуалните възможно най-добри настройки и опции.


icon

Вградена памет от 160К

Вградената в мишката памет от 160K bit-a, ще ти позволи да напишеш огромният брой от 4000 командни реда, за да може да оптимизираш играта максимално със скриптове (macros)!


 

КЛАВИАТУРА: 1 милисекунда

На първо място в Света, уникално време за реакция от 1ms
Супер "AHEAD" технология на Bloody прави времето за реакция на клавишите на Bloody B120 1ms (следва да отбележим, че конкурентното време за реакция на обикновените клавиатури е 18ms). Бъди пръв в играта и с предимство пред врага! 


icon

Автоматично и полуавтоматично ТУРБО

Всички игрови жанрове изискват продължително кликане или задържане на клавиш на клавиатурата. Използвайки технологията на Bloody Auto/Turbo Shot може лесно да настроите всеки клавиш с тази функция, при необходимост.


Водонепроникаемост и защита

Двойна защитеност от разливане
Bloody са патентовали уникална технология за двойна защитеност от разливане на течност. Електронно запечатана и с дупки за течност, клавиатурата B120 има много по-голям живот и издръжливост от нормалните клавиатури.


Подплътен спейс-бар

Двойно подплътен спейс-бар
Клавиатурата B120 е двойно подплътена от две пружини и два болта, което я прави по-здрава и издръжлива, но и много по-балансирана и удобна при игра. Спейс-бара няма да потъва на една страна, когата играеш!


Без инцидентни клавиши

Без инцидентни натискания на грешен клавиш


Ъгълът на клавишите и подобрената технология за превенция на инцидетно натискане на клавиш, прави играта лека :)


3 ANTI-GHOST клавиша

3 ANTI-GHOST ЗАЩИТА


Пълна поддръжка на FPS игри с тройни ANTI-GHOST клавиши:  без конфликт при три сета от оръжиея!


Автоматичен бутон

Автоматичен бутон

Всеки клавиш може да бъде направен като автоматичен бутон - натисни веднъж за продължително изпълняване на клавиш и още веднъж за спиране на командата!


Турбо бутон

Турбо бутон 
 

Всеки клавиш може да бъде направен като Турбо бутон - натисни веднъж и задръж клавиш за продължително изпълняване на команда!


LED подсветка

5 Степенна LED подсветка


Светодиодната подсветка може да се нагласи според удобството - 100%, 75%, 50%, 25% и изключено.


Заключване на клавиши

Game-Lock заключване 
 

Възможност за изключване на Windows клавиша и функционалните бутони за спокойна игра.


Анти-подхлъзващо покритие на клавиатурата

Без подхлъзване / разместване на клавиатурата

Клавиатурата B120 има специално анти-подхлъзващо покритие, предпазващо от преместване и вибрации по време на тежка игра!


Покрити WASD клавиши

Покритие на WASD

При B120 имаш специално силиконово покритие на WASD клавишите за по-висока чувствителност и прецисност на контрола.

Технически характеристики:


Брой бутони:  пълна клавиатура + 7 мултимедийни бутона

Интерфейс: кабелна свързаност - USB 2.0/3.0

Дължина на кабел: 1.8 метра

Тегло: 1694 грама

Основа: гумирани крачета, повдигащи крачета

Гумирани клавиши: гумирани WASD

Време за реакция:  1ms екстремно време за реакция

Eкстра:  механично усещане, двойно подплътен спейс-бар

Турбо: вградена опция

Цвят: черно + червено

Подсветка: LED подстветка с ПЕТ степени на осветеност

Водоустойчивост: по патентована от Bloody технология за двойна водоустойчивост

Гаранция: 24 месеца


Хардуерни изисквания: Windows/Linux/Mac OS/Android
Софтуерни изисквани: Windows XP/Vista/Windows 7/8

Blazing B1500 геймърския комплект може да се превърне съвсем бързо и с много кратък флирт в най-добрия ти приятел! 

Нетрадиционно за Bloody, те най-накрая пуснаха на пазара читав комплект геймърски клавиатура и мишка. Нямаме представа, защо са, но можем да предположим, че жестоката конкуренция с добри цени за комплекти е наложила и Bloody да се включи на този сегмент - гейминг сетове. В случая, от Bloody са си решили много лесно проблема, окомплектовайки в един сет клавиатурата Bloody B120 и новата мишка Blazing A9 , а ето и нашия "келепир" - цената им е много по-ниска, като комплект! Колко? Ами грубо 40% по-ниска цена! И ето това вече си е оферта, "драги ми смехурко" (фразата е от Патиланци, на Ран Босилек, колега, ама не бой се - някой ден ще направят игра и за Патиланците. Б.Р.).

Отклонихме се много и ето какво всъщност получаваме от гейминг сета на Bloody Blazing B1500 - мега яката мембранна клавиатура Bloody B120, която въпреки, че не е механична, е супер удобна за игри, както и за работа (в момента автора на тази колонка пише от точно такава клавиатура, много, ама много е яка!. Характерни предимства на клавиатурата от комплекта са вградената LED подсветка с 5 нива на регулиране, допълнителните силиконови бутони WASD за максимална прецизност и удобство, уникалната за A4Tech (знаеаш, на Bloody майка му) патентована технология за двойна водоустойчивост, Anti-Ghost технология и други, да не се заиграваме. Внимание! самостоятелната цена на Bloody B120 е 69.00 лева стандартно! 

Другата част на комплекта Bloody Blazing B1500 е култовата мишка от новите модели на марката - Blazing A9. Тези мишки бяха посрещнати доста различно, някои имаха предразсъдъци, тъй като много светела мишката и други такива. 

BLOODY BLAZING B1500 геймърски сет със подсветка

Напишете коментар

Вашето име :


Вашият коментар : Забележка: Не поставяйте HTML код в полето, тъй като той няма да бъде интерпретиран като HTML код, а ще се покаже като текст!

Рейтинг : Лош           Добър

Въведете кода в полето :
HARDGAMER.BG ВСИЧКИ ПРАВА ЗА ПАЗЕНИ! Използването на материали и текстове от сайта, включително копирането и преправянето им е забранено по силата на ЗАПСП и ЗАД на ЗАПСП.
"