Customer support: sales@hardgamer.bg +359883378156
Bulgarian

Моите покупки

0 продукт/а - 0,00 лв.
Вашата кошница е празна!

A4Tech Bloody V7m Multi-Core GUN3 оптична геймърска мишка

Бъди социален

sideblock
Octane -14%
 

В чест на всички Ученици - цената остава намалена с 10% още цял месец!

Posted by HardGamer.bg on Monday, September 7, 2015

Бъди социален

sideblock
A4Tech Bloody V7m Multi-Core GUN3 оптична геймърска мишка
A4Tech Bloody V7m Multi-Core GUN3 оптична геймърска мишка
A4Tech Bloody V7m Multi-Core GUN3 оптична геймърска мишка A4Tech Bloody V7m Multi-Core GUN3 оптична геймърска мишка A4Tech Bloody V7m Multi-Core GUN3 оптична геймърска мишка A4Tech Bloody V7m Multi-Core GUN3 оптична геймърска мишка A4Tech Bloody V7m Multi-Core GUN3 оптична геймърска мишка
49,00 лв.
Цена в наградни точки : 1
Код на продукта : Bloody V7m Gun3
Наличност : В наличност

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА:

Без допълнителни и скрити разходи! Доставката на стоки и услуги от HardGamer.BG е безплатна за всички точки на България!

АКТУАЛНА ЦЕНА:

Винаги актуални цени на всички продукти - аксесоари и периферия! Ако смяташ, че нашата цена не е добра по някаква причина - докажи го и ние ще ти дадем цената, която посочиш определиш ти, дори да е по-ниска!

 

icon

Номер едно в Света, екстремно време за реакция от 1ms
Ексклузивна "AHEAD" технология на Bloody прави времето за реакция на мишките от серията на 1ms (като тук ще отбележим, че нормалното време за реакция на обикновените мишки е 18ms). Технологията значително намалява времето за реакция, за да изпреварваш враговете си в игра! (Тази функция работи и важи само за Ultra Core 3 опцията.)


icon

Уникално - Подобрена Three-Core система
Bloody предлага на потребителя си уникална три-ядрена система. Тя включва "Low, High, и Ultra" нива за всички игрови изисквания. Например, Core1 е подходяща най-вече за role-play игрите, Core2 е подходяща за FPS игри, а Core3 е подходяща за хардкор или т.н висши FPS игри (Функцията е валидна само за Ultra Core 3 опцията.)


icon

Решава "Over-Clicking" проблема
Отново - ексклузивната "AHEAD" технология
* Реакцията на клавишите е оптимизирана до 1ms, същевременно решавайки и "Over-Clicking" проблема, като увеличава по този начин и жизнения цикъл на бутоните на мишката.


icon

Три режима на стрелба в един бутон
Уникалната Ultra Gun 3 ти дава три режима на спрелба, избрани от клавишите "1, N, and 3", за да се повиши бойната мощ и за най-доброто представяне на огнестрелни оръжия!


icon

Бронирани - X Glide Pro метални крачета на мишката - Трайни и здрави, прецизни, неизтъркваеми (в комплекта)
1-во Преимущество - Супер устойчивост на износване;
2-ро Преимущество - Повишена чувствителност - мишката се плъзга 20% по-бързо
3-то Преимущество - Качеството се запазва, дори след 300 километра тест за изтъркване.


icon

Уникално - Тунинг на оръжия за напреднали
Първата в света геймърска мишка, позволяваща да направите фина настройка на оръжието си и да изчислите траекторията на най-добрия хедшот рейтинг.  (Функцията е валидна само за Ultra Core 3 опцията.)


icon

Уникално - Headshot Five-Way функция за приспособяване на оръжията
Уникалната функция Headshot дава пет режима на оръжията за приспособяване. Режимите са A-Burst, B-Strafe, C-Machine, D-In-Game, и M-Macro. В зависимост от различните FPS игри, може да използвате Headshot Five-Way настройката, за да вдигнете перформънса на макс! (Функцията е валидна само за Ultra Core 3 опцията.)


icon

Уникално - мениджмънт на оръжената 
Може да изпълнява предварително направени настройки на оръжията и предварително зададени данни в оръжейната, давайки незабавен достъп до фино настроени оръжия и курсор. По този начин, може да балансирате любимите си оръжия. (Функцията е валидна само за Ultra Core 3 опцията.)


icon

Уникално - D-in-Game настройка на оръжията
Използвай тази опция, когато са вдигнати различни оръжия. Може да използваш D-In-Game, за да направиш настройки на оръжията вътре в играта, без да се налага да излизаш от нея и ще постигнеш веднага по-точна и по-мощна огнева мощ. (Функцията е валидна само за Ultra Core 3 опцията.)


icon

Уникално - Seven-Gun параметри за настройка
Седем различни параметри, по които да направиш настройка: "Bullet number", "Shooting interval", "Trajectory offset", "Sight return", "Non-return", "Main cycle" и "Sub cycle", които ще ти дадат повишено подтискане на отката от стрелба и концентрирана траектория на куршума. (Функцията е валидна само за Ultra Core 3 опцията.)


icon

Уникално - Oscar Macro настройки
В зависимост от различните игри и програми, Oscar Macro ти дава прости логически команди (скриптове), които изпълняват автоматично комплексни действия само с един клик на мишката. (Функцията е валидна само за Ultra Core 3 опцията.)


icon

Уникално - Oscar Споделена Платформа

Потребителите могат да да свалят (от сайта на Bloody) класически Bloody скриптове, чрез онлайн платформата за сваляне и споделяне на техники и тип-чета! (Функцията е валидна само за Ultra Core 3 опцията.)


icon

Подобряване/Ъпгрейдване на Firmware и Software

През интервал от време, Ultra-Core софтуерът и фирмуерът трябва да бъдат обновени, за да може периферията ти да е в крак с последните версии и актуалните възможно най-добри настройки и опции.


icon

Вградена памет от 160К

Вградената в мишката памет от 160K bit-a, ще ти позволи да напишеш огромният брой от 4000 командни реда, за да може да оптимизираш играта максимално със скриптове (macros)!


 

Технически характеристики:


Брой бутони: 7 + скрол

Интерфейс: USB

Дължина на кабел: 1.8 метра

Тегло: 155 грама

Чувствителност: от 200 до 3200 DPI ( 5 степени)

Ускорение: 30 g

Основа: метални крачета

Технология на сензора: Двоен оптичен сензор 

Енджин: Multi-Core GUN3 система

Време за реакция: 1000 hz( 1ms)

Вградена памет: 160К

Гаранция: 24 месеца


Хардуерни изисквания: Windows/Linux/Mac OS/Android
Софтуерни изисквани: Windows XP/Vista/Windows 7/8

A4Tech Bloody V7m Multi-Core GUN3 - с двойна, супер прецизна оптика и метални крачета!

Bloody, дъщерната фирма на A4tech, е създадена специално за геймърите и техните изисквания към качествената периферия.A4Tech Bloody V7m - Multi-Core GUN3 USB мишка за игри

Bloody VM серията са специализирани мишки за фърст-пърсън шуутърите и имат уникалната т.нар. Multi-Core Gun3 система.

Bloody V7m е с нова визия и разделени от основата бутони. Този модел е предвиден по-скоро за десняци или играчи със силна дясна ръка, тъй като формата и предполага отпускане на кутрето в дясната издължена част на мишката.

Някои от основните характеристики на VM-серията са: двоен оптичен сензор за максимална прецизност; Multi-Core система за различните стилове игра; общо 7 бутона + скрол - всички от които програмируеми !; оптимизирано тегло от 144 грама; висока чувствителност до 3200 дот-пер-инч; метални крачета със супер дълъг живот на крачетата от над 300 километра изтъркване и повишена плъзгаемост по всякакви повърхности с технологията на Bloody Metal X'Glide Armor Boot; ненадминато време за реакция на клавишите - 1ms (осигурено от ексклузивна Ahead технология) и др. Точните размери на A4Tech Bloody V7m са следните:  122 (на дължина) x 77 (на ширина) x 41.5 (на височина). Мишката впечатлява с ергономичността си - изключително е удобна, като размерите са подходящи за всякаква ръка - малка или голяма, ергономиката се запазва.

Интересно при този модел е името на технологията, осигуряваща ти 1ms време за реакция, а именно "Ahead". Думата ahead на английски означава напред или отпред, като напред се има предвид във времето. Тоест - с тази технология на Bloody и с невероятното й време за реакция и бързина ще се винаги напред и ще изпреварите противника! Или поне от Bloody ни уверяват в това...

Най-интересната уникалност на VM серията, в това число и на A4Tech Bloody V7m (но също важи и за Bloody V3m, Bloody V5m и Bloody V8m) е именно Multi-Core Gun3 системата. Тя позволява, на мишките на Bloody от серията, да ползвате предварително създадени режими (настройки) за различните видове игра - дали ще е Role Playing Games,  FPS игри  или RTS игри - лесното преминаване от един режим в друг е гарантирано (този софтуер, не е включен в комплекта - необходимо е да се закупи допълнително!).

Bloody Ultra Core Gun 3 settings menu - меню

Другата уникална (и напълно безплатна) екскра на A4Tech Bloody V7m са бутоните "1, N, 3" чрез които се сменят по време на игра - три различни режима за стрелба: режим 1 - един изстрел, 2 - 2х изстрела и 3 - разбира се 3х изстрела с един клик! Всичко това ще буустне огневата ти мощ и разбира се най-важното - дъ фън парт или веселата част, тоест играта ти. (Всъщност, това е най-добрата и наистина брилянтна функция на A4Tech Bloody V7m и изобщо на серията - управлението на въпросните режими бързина и интензитет на стрелбата. Функцията наподобява на това да си избереш оръжие в която и да е игра, където имаш сингъл шот (един изстрел), полу-автоматично оръжие и автоматично оръжие. Основата или същността на тези възможности е интегрирана във въпросните три бутона на мишката (1,N,3), които режими могат да се сменята докато си в играта, позволявайки по този начин да бъдеш най-бързия и с най-силното оръжие на терена, дори да си само с пистолет :D . Ако трябва да сме абсолютно честни, тази екстра звучи направо като чиит или хак като играем мултиплеър / срещу други хора, имайки предвид че режимите позволяват да си доста по-бърз и доста по-гъвкав, а точността е значително по-голяма, от това да кликаш ти бързо. Няма кикбек - няма откат - няма нищо... Има всъщност, но е наистина незначителен и въпреки това - тази функция би могла да даде на всеки превес в повечето ситуации в игрите. - Б.Р.)

Външно ревю на английски език може да видите тук:

Напишете коментар

Вашето име :


Вашият коментар : Забележка: Не поставяйте HTML код в полето, тъй като той няма да бъде интерпретиран като HTML код, а ще се покаже като текст!

Рейтинг : Лош           Добър

Въведете кода в полето :
HARDGAMER.BG ВСИЧКИ ПРАВА ЗА ПАЗЕНИ! Използването на материали и текстове от сайта, включително копирането и преправянето им е забранено по силата на ЗАПСП и ЗАД на ЗАПСП.
"